Inlägg från: Mamma till 3 |Visa alla inlägg
  • Mamma till 3

    Bröstförstoring (4)

    johanna_dalarna
    Hej jej !!!Jag har precis samma problem. Jag hade ju dock inte så bra förutsättningar i och med att det var en korrigering och jag flyttade mina implantat från framför till bakom bröstmuskeln. Visst går det att fixa men min kirurg tyckte skillnaden var så marginell att man inta skulle göra något nytt ingrepp. Det är ju något man retar sig lite på för som du säger så ger det ju lite olika form på brösten. Det är två månader sen min op.

    Om du går in på denna sajt.
    plasticsurgery.mylava.net/ så finns det en del före och efter bilder att titta på där och fler som har samma problem.
    Kram

  • Mamma till 3

    johanna_dalarna

    Nej Aldrig. Vad konstigt det funkar jättebra. Pröva med att registrera dig som ny användare då och se om det kan funka bättre. Har du tagit upp det här med nivåskillnaden med din kirurg ?Jag skulle nog hellre flytta upp det ena på mig ser det ut så.
    Kram

  • Mamma till 3

    hally

    Det finns inga frågor som är dumma. Jag tror inte det skulle vara skadligt för kroppen på något sätt om du använder deo el absolut torr under armarna för att du har silikon inlagt i brösten.

    74an

    Det de skrivs om är försiktig stretching.(Alltså ingen träning i den bemärkelsen.) Vilket jag tror absolut inte skadar. Tvärtom som du säger så delas ju muskeln och även den ska läkas. Vid andra skador på just muskel och senor är ju rekommendationer just stretching och töjning av muskeln för att det är annars risk för att den blir för kort.
    Kram

  • Mamma till 3

    L-N

    Skulle aldrig råda dig till att sätta implantaten framför muskeln.Det tar inte lång tid för dem att hänga ner sig rejält.Snyggast resultat får man nog om man lägger bakom.

    EnYsterSyster

    Jag tror inte det stämmer det du säger att man blir nöjd om man känner balans och inre harmoni med sig själv.Jag har levt med mina "gamla" bröst i över fyrtio år och har de sista tio åren efter noga övervägning bestämt mig för en förstoring. Jag sökte ju inte anatomoisk perfektion på något sätt.Ville bara fylla ut dem lite.
    Jag kan likna det vid att man tvingas ha på sig ett klädesplagg var dag som man inte gillar. Det är väl klart att man inte kan finna inre harmoni om man tvingas gå omkring med detta på sig.

    Sen blir ju följderna så mkt större om man har köpt sig ett par bröst som man inte trivs med än vad det blir om man har köpt en klänning.Som jag nämnde tidigare det är inte bara till att byta ut dem.
    Det är mkt runt omkring. Hur blir dem när och om jag tar ut dem. Vad säger vänner och familj. Jag som var så säker vad jag gav mig in på.Alla pengar man har lagt ut på operationen.Ärren efter som en påminnelse på vad man gjort.Nu hade ju pickolina tur som fick sina naturliga bröst bevarade utan någon deformation efter ingreppen.Men det är ju inte alla som får det.Som jag själv som ev måste lyfta dem om jag nu skulle välja att plocka ut dem.

    pickolina

    Såg dina bröst ut precis som innan efter att du plockat ut dina implantat.Vart de inte tomma och väldigt sladdriga om du förstår hur jag menar?

    Kramar

  • Mamma till 3

    algit

    Ja tyvärr så är det nog så.Dels tycker jag de är alldeles för stora till min kropp.Sen är det ju det här med tyngdlagen . Trots att jag bär Bh var dag så hänger de ner sig allt mer och det generar till att jag känner impmlantaten allt mer. I och med att jag inte hade så mkt bröst i mig själv så är det nästan bara implantatet jag känner.

    Där jag var på min konsultation från allra första början som jag tyvärr inte valde att operera mig på ville ju trots allt inte lägga in mer än 200 cc på mig och absolut bakom muskeln i min ålder som han sa annars är det risk för huden att den ger med sig.Hade jag gjort detta så kanske allt hade sett annorlunda ut idag. Men så kan man ju inte gå och tänka heller då blir man ju tokig*L*

    Får se vad Johan säger oxå när jag ska dit i April. Jag är ju oxå rädd att bara få ett stort T på brösten för lyfta dem behöver jag nog med största sannolikhet göra.Då är frågan hur jag ställer mig till detta sedan Hmhm. Ja det är mkt tankar nu.

    Kram

  • Mamma till 3

    pickolina

    Jag hade ju mina implantat framför bara ett år och har ju även gått igenom en andra operation där läkaren valde ett större implantat och la det bakom.Redan då var jag tveksam till att lägga in nya då jag haft en del komplikationer,men jag tänkte ge det en chans. Så mina bröst har varit ett kostsamt kapitel. Jag har ju oxå genomgått en ögonlocksop som vart misslyckad och den skulle korrigeras och blev katasrof Så det ska jag ge en chans till och operera ytterligare en gång.Men det är ju så man tvivlar där med ska jag våga tänk om det blir värre.
    Jag vet inte om du läst de tidigre inläggen men det som jag nämnde här ovan är ju inte ända anledningen till att jag överväger att ta ut dem. Det är ju det här vi pratat om här inne innan Assymitri och olika till formen. Och som sagt jag oroar mig verkligen för hur jag kommer se ut om ett par år om det på ett så här tidigt stadie blivit häng.

    Ang det här med Pamela så hänger det nog där med. De har ju helt andra möjligheter att springa till plastkirurgen och fixa till lite då och då

    Jätteskönt att höra din åsikt om detta i vart fall. Det jag måste jobba med efter det här det är ju att försöka förlåta mig själv för dem val jag gjort.Försöker skylla på att jag haft otur,men då blir det ju de istället varför just jag.Ja ja genom motgångaran når man framgång eller hur........

    loppalina

    Tack för omtanken.Det jag tänkte på med just ett ankarärr är att det kommer bli så väldigt tydligt på mig så det mest ser ut som ett stort T på bröstet eftersom jag inte har något direkt eget bröst. Jaja vi får se.

    Kram

  • Mamma till 3

    Rat
    Tack för din empati.
    Nu talar jag enbart för mig själv. Jag skulle aldrig avråda någon från operation. Det går inte göra heller om någon bestämt sig för något.Det är ju så i livet att någon ska drabbas och antingen är det av de ena el det andra. Det är bara att önska lycka till och hoppas att det går bra och det gör det i det stora hela.

    Men jag skulle vilja säga så här. Man ska vara väl medveten om vad man ger sig in på.Man ska veta att du kanske är just hon som drabbas.Jag tycker nog ändå att det är så här inne att de flesta är väl medvetna om ALLA risker, då även att reultatet kan bli sämre än vad man hade innan.Jag är själv inte den typen som tänker det händer inte mig utan tvärtom kan mkt väl hända mig. Man ska känna balans och inre harmoni med sig själv för att klara av att ta ett bakslag. Vara ärlig mot sig själv och sin omgivning.Våga stå för vad man gjort. Jag kan tänka mig att det är många kvinnor som överhuvudtaget inte vågar berätta för någon om sina ingrepp och går det då snett så mår hon än mer sämre då hon står där ensam med sin sorg och allt som hon kanske måste gå igenom forsättningsvis.
    Visst jag ska inte sticka under stol med att jag har gråtit varit frustrerad och allt det här när man slängt så mkt pengar på ingenting egentligen.Men det var som någon gullig tjej som nämnde till mig . Resonera som karlsson på taket "Det är världsliga saker". Det som oxå är väldigt svårt det är när man går och tänker på att ska man våga sig på en korrektion av det. De här tankarna fram och tillbaka. Man får ju oxå en del ärr som man ska leva med resten av sitt liv så det gäller att försöka gå vidare men det är inte lätt för ärren sitter ju där de sitter och gör en påmind hela tiden.

    Då har ändå pickolina och jag inte råkat så illa ut som många andra kanske gjort om du förstår vad jag menar. Det finns en del kvinnor som går ur det här helt söndersargade med svårt derformerade kroppsdelar.Men så här med facit i hand så hade jag aldrig opererat mig om jag vetat detta.Jag tycker själv att jag hade mkt finare bröst i min natur.Mina ögon ska vi inte tala om. Det finns ingen som kan förklara hur han burit sig åt när han opererade dem.De har jag i alla fall bestämt mig till 80 % att jag ska våga låta Johan göra om.Så får man hålla alla tummarna för att det ska gå vägen. Det är ju tredje gången gillt för dem nu så då får man väl hoppas på det.

    Men jag säger till dig som jag sagt till alla andra kör på om du vet va du vill.
    Det blir säkert kanonfint och det är så roligt att se att det blir så mkt fina resultat och tjejer som blir kanonnöjda.
    Lycka till jag ska hålla alla tummarna jag har att det ska gå vägen och det gör det säkert.

    Kramar

  • Mamma till 3

    paprika

    Hej hej !!! Jo det kan nog vara mig du sett då jag även är reggad där. ja hur fina som helst är väl att ta i. Allting är ju oxå relevant.Jag jämför ju med mig själv innan. Och som sagt det är ju inte bara det här med att de är olikformade. Storleken är ju inte heller vad jag tänkt mig från början då jag är liten i mig själv så har bröststorleken fört med sig mkt bekymmer då det gäller klädinköp. Jag kräver inte mer en xs i storlek och det blir alldeles för litet över brösten om jag inte hittar något som är väldigt stretchigt och töjbart materilal. BH hittar jag inte under tusenlappen. Visst det här kan tyckas som petitesser men allt det här på det andra blir stort till slut.Jag vill kunna trivas med mig själv även som sextioåring . Det finns ju ett liv efter det oxå. Jag tänker mkt på vad de här tunga implantaten kommer ställa till med.

    Och jag tar inte alls illa upp tvärt om så uppskattar jag din ärlighet.

    Rat
    Det ligger kanske något i det du säger.
    Precis som du säger så ska man absolut vara färdig med insidan innan man ger sig på det yttre.Då klarar man det mesta här i livet.Jag ser det här med ganska positiva ögon trots allt. Som jag sa så måste man ju kunna relatera och vara glad för det man faktiskt har.

    Men jag vet inte om jag håller med dig om att man ökar livskvaliten i ett par förstorade bröst. Den inställningen hade jag inte heller när jag gav mig in i det här. Men där är vi ju så olika som människor vad man finner viktigt här i livet.

    Kramisar till er alla och lycka till ni som ska opereras.

    Kram till pickolina tänker på dig. Jag har i allafall inte de bekymmren så jag behöver betala mina misstag varje månad. Då hade jag nog vart en mer besviken. Däremot så ser jag det som pengar som jag kunde haft roligare för.Hoppas nu det går bra för dig att du blir någorlunda nöjd med din fettsugning.Det ska säkert bli bra den här gången.

    Kramisar

  • Mamma till 3

    algit

    Precis. Jag kommer oxå ihåg att jag sa att det här är för bra för att vara sant. Det är ju så man är trots allt en sann optimist Jag kommer ihåg att jag oxå skrev man ska väl inte ropa hej förräns man är över bäcken

    Som jag skrev innan op oxå jag var väldigt ambivalent till en andra op.
    Jag hade bestämt mig redan då att blir det inte bra så plockar jag ut dem.

    Den här diskussionen hade jag även med Johan att blir det inte bättre så var jag inte beredd att betala för en ny op.Men Johan tycker att resultatet är betydligt bättre än innan.Då har inte kännt på mina bröst ännu. Jag känner bara ett stort implantat. Tyngdlagen, de kommer hänga ner ännu mer än vad de gjorde innan.

    Jag tycker det är jätteroligt med så många nöjda och överlyckliga tjejer och visst kan man önska att alla kunde känna så.Men så är ju tyvärr inte fallet. Jag tror det är ett stort mörkertal vad gäller tjejer som inte tyckte det vart så lyckat. De vågar helt enkelt inte träda fram för detta är ett så kontroversiellt ämne redan från början.Och många tror att det här kommer förändra livet och har man den inställningen så ska man absolut inte ge sig in på plastikoperationer.Livet måste man vara klar med först om du förstår vad jag menar.

    Ja tack får hoppas att Johan och jag kommer mötas och förstå varandra. Och att han är lika lyhörd som han varit innan.Han var helt införstådd med vad jag ville få ut av en andra operation som det verkade då i vart fall.Men det tror jag nog. Nu har vi ju bara pratats vid via Lotta.

    Kramisar

  • Mamma till 3

    Delighted
    Hej jag var på konsultation den 16 juni och fick optid den 15 november hos Johan på Citadell. Har hört andra oxå som fått vänta ungefär ett halvår på tid till Johan. Cosmo lite lättare tror jag.Då jag ringde dit så kunde jag fått konsultation 12 Maj och op tid innan sommaren.Då rinde jag bägge klinikerna i mitten på Mars.

    Pkc i malmö vet jag inget om.Det överlåter jag till någon som vet.

    Kram

  • Mamma till 3

    Rat
    Haha Ja då kanske det inte vore någon större ide.Men men man vet ju aldrig. Titta på Alice Timander hihi.

    Kram

    EnYsterSyster
    Ja du vad som hänt jag är missnöjd helt enkelt.Nu gäller det bara att göra rätt val så blir allt säkert bra.

    Kram

  • Mamma till 3

    EnYsterSyster
    triumph.timarco.se/Listed14a15c-a604-45be-9967-b63a90170d47.aspx

    Lite bättre än en sportbh kanske. Bläddra ner på sidan så ser du dem utan bygel. Mkt förmånligt pris dessutom.Lite söta med spets och så i allafall.

    Vad märkligt att han säger att det skulle påverka ärren. Jag som har burit bygel hela tiden och mina ärr som snart är tre månader syns inte om man inte kommer mkt nära. Har inte alls påverkat läkningen med andra ord.

    Kram

  • Mamma till 3

    EnYsterSyster
    Är du helt säker på storlek så har dessa otroligt mkt att välja på. De har t.o.m ner till 65 i omkrets.

    www.figleaves.se/

    Rat
    Vad gulligt av dig.
    Jag hade 300 cc framför bröstmuskeln. Jag hade 70 B innan op el 75 A.

    Ja jag håller på och velar ena dagen så är jag helt säker på att jag vill ta ut dem och nästa så funderar jag på om det kanske går att göra något hmhm. Kanske låter helt snurrigt men det är ju inte bara att plocka ut heller och det är inte bara att ge sig på en ny op heller. Det gäller att fatta ett beslut som man inte ångrar oavsett vilket jag väljer att göra.Otroligt rädd för hur mina bröst ser ut utan implantat nu ju då de verkligen både har ändrat form och blivit otroligt hängiga. Neeej det här inte lätt*L*

    Kram och ha en trevlig lördagskväll

  • Mamma till 3

    EnYsterSyster

    Klart att projektionen spelar stor roll och även implantatets form. Då jag har varit på mina konsultationer så har jag hört att just MM utav Inameds implantat är det som mest motsvarar ett runt implantat om du förstår vad jag menar. Inte så konstigt kanske om du upplever att du har stor byst då du har bara en mm mindre i projektion som mig som har 450 cc inlagt

    Rat

    Jo visst har jag pratat med kirurgen om detta.Jag var helt inställd på att plocka ut mina 300 cc framför muskeln då jag träffade Johan som kunde garantera att det skulle bli mkt bättre att lägga 450 cc bakom. Än så länge har jag bara pratat med Johan via Lotta om mitt missmod och det blir lite fel.

    Neeej jag litar nog inte på någon kirurg.Du jag har träffat sex st efter min första op och alla har haft olika åsikt om vad som skulle göras med mina bröst,så det är inte lätt Vem ska man egentligen tro på.

    Nu så här i efter hand så undrar jag om det bästa inte hade vart och tagit ut dem så huden fått återhämta sig och den gamla fickan fått läka.

    Jag har ju sett en del helt otroliga resultat på tjejer som har haft rejält häng.Och mina bröst var inte alls hängiga från början,lite utammade och tomma men absolut inget häng.Och nu har jag ett rejält häng och det är implantatet endast .Jag kan känna hela implantatet från bröstvårtan och ner under hela bröstet och då pratar jag om att det känns precis under huden alltså. Detta upplever jag som väldigt obehagligt då man inte känner någon som helst vävnad imellan.Detta tror jag ju bara kommer bli värre med tiden då huden på brösten är väldigt tunn och elastisk.Jaja nu är det ju bara snart en månad då jag ska på återbesök ,får se va de säger.Ska verkligen bli skönt.

    Kramar

  • Mamma till 3

    bröstkaramellen

    Jag tror du förväxlat mig med pickolina.
    Jag opererade mig första gången på Specialistkliniken. Då placerade man mina implantat framför muskeln.Hade mkt problem med detta och utveclade oxå ett rejält häng efter drygt tretton månader. Andra operationen gjordes på Citadellkliniken och då bytte jag även implantat från flytande silikon till gelehallon och la då implantaten bakom istället.Det stämmer det du säger att de flesta får byta placering på sina implantat förr el. senare om de är placerade framför muskeln.

    Kram

  • Mamma till 3

    Rat

    Hej hej !!! Här är jag*L* Ja det va ett tag sen jag besökte denna sida. De få stunder jag får över brukar jag hålla till på den nya sajten,skönhetsoperationer.

    Vi har ju fått tillökning i form av en liten fyrbent varelse som heter Bella så jag har fullt upp hihi.

    Ser att du gjort din op skönt att det är gjort. Ett stort grattis. Hoppas du mår bättre då jag läste att du haft det lite jobbigt. Tråkigt det här med din sambo oxå det gör ju inte saken bättre om man inte mår tipp topp för övrigt heller ju.hoppas det löser sig för dig och att du blir nöjd med dina nya boobs i vart fall.

    jag var nere i Landskrona förra veckan och gjorde om mina ögonlock och jag är så glad och nöjd över resultatet. vart ner till Helsingborg igår och tog stygnen.

    Är i valet och kvalet om jag ska göra ett litetlyft via vårtgården trots allt. har bokat en prilminär tid för det i Okt. maken blev rasande då vi kommit överens om att jag inte skulle utsätta mig för mer missöden nu *L* när allt har gått så bra hittills. Han har verkligen aldrig reagerat som han gjorde nu Hmhm. Får ta mig en allvarlig funderare på vad som blir bäst. Jag är så fruktansvärt velig. Ena dagen tycker jag de duger och nästa så tycker jag de ser hemska ut*L* Det är jag det.

    AP75

    Precis som Rat sa så är det inte ovanligt att känna som du gör. Vätska och luft som uppstått under operationen är det som du känner som bubblor.Har troligtvis försvunnit inom ett par veckor.

    Rat är du aldrig på den andra sidan ?

    kram till er alla
    och Rat hoppas det löser sig med allt.Tänker inte bara på dig utan känner med dig. Tänk på att... är det värt allt om man måste ta tabletter för att kunna sova. Jag tror att det finns någon bättre för dig som väntar någonstans.Kramisar

  • Mamma till 3

    Jengirl
    GRATTIS GRATTIS vad roligt med en liten knodd. Hur långt är du gånget? Vad spännande*L*
    Kram och lycka till med graviditeten.

Svar på tråden Bröstförstoring (4)