• 74an

    Bröstförstoring (4)

    Delighted

    Jag la faktiskt in precis sådana High Profile och det va ju tur, annars hade jag väl knappt märkt någon skillnad, hi,hi. Jag behövde inte ens nämna det för min kirurg hon valde High Profile så fort hon såg mina "före dettingar".
    Mina bröst e ju fortfarande svullna (har gått snart 4v) så i profil är de lite rundare ovan bröstvårtan än under. Hoppas dock de ska hänga till sig lite. kanske ska nämna ett mina är mentors runda, ej soft.

  • 74an

    Delighted

    Min kirurg var Birgit Stark på Plastikkirurggruppen i Stockholm. Hon uttryckte sig precis så att brösten skulle bli lite "toppiga". Jag har svårt att avgöra det själv, de är nog rätt framåtskjutande, det putar inte ut nåt på sidorna och så. Min kirurg sa att hon absolut inte ville att brösten skulle gå utanför bröstkorgen sidor om du förstår vad jag menar. Mina bröst ser med kläder på fortfarande små ut, ingen som inte vet har sett nåt. Men när jag tar av mig sport-bhn ser de ganska stora ut.

  • 74an

    agspags

    Jag betalade 40000 för mina runda, tror priset på anatomiska var detsamma eller möjligen 42000 minns ej riktigt.
    Men min kirurg rekomenderade inte anatomiska och försäkrade mig om att om man väljer "rätt" storlek får man inga "fotbollar" vilket jag inte heller fått. Kirurgen jag valde ansåg nog att de anatomiska mest var för rekonstruktion för de som varit tvugna att operera bort ett bröst vid bröstcancer te.x.
    Jag har sett så många bilder av runda resp. anatomiska och ibland ser de anatomiska to.m "rundare" ut, så jag tror på LAGOM storlek.

    pickolina

    kalla det naivt om du vill men jag menar såklart personer i min direkta närhet inte tjejen i Ica-kassan. Jag har inte talat om något för varken min pappa, lillasyster, kusinbarn eller bästa kompisar som jag träffar ofta och TRO mej de skulle säga nåt om de såg någon skillnad.

  • 74an

    Snovit

    Jag har också undrat över det där med stetching..
    Jag tror dock själv att musklerna måste få vila ett tag först dem delar ju oftast på muskeln under op så jag tror den behöver "reparera" sig i lugn och ro. Läkarna säger ju inga ansträngningar första tiden och stretching måste ju vara en ansträngning för en läkande muskel, eller?
    Det var nu ca 5v sedan jag gjorde min op och först nu känner jag för min egen del att jag nog skulle kunna börja stretcha.
    Men som min kirurg sa bara för att det ser läkt ut på utsidan och känns bra kanske kroppen fortfarande arbetar på insidan för att ta emot det konstiga objekt som blivit placerat där.
    Bara tankar..

  • 74an

    Delighted

    Anledningen var att hon tyckte det skulle se oäkta ut precis som Snovit säger.
    Jag kan dock tycka att mina kunde vart lite "bredare" har man sportbh ser dem lite ihoptryckta ut mot mitten (detta tycker min kille med) men med en bh ser det ok.

  • 74an

    Mamma till 3

    Ja, du ser vad man inte vet. Kanske ska börja lite smått då.

    När har ni andra börjat med bygel bh förresten?

Svar på tråden Bröstförstoring (4)