7 tecken på att ni är redo att förlova er

Funderar du på om du och din partner är redo att förlova er? Då är du på rätt plats. Här är sju tecken på att ni är redo för ett äktenskap.

Är du redo att förlova dig med din partner?
Är du redo att förlova dig med din partner?

Att fatta beslutet om att förlova sig är ett stort steg i ett förhållande. Det är viktigt att känna sig redo och vara säker på att ens partner också är det. Här är några tecken på att du kan vara redo för förlovning.

1. Du gillar din partner för den de är

Att acceptera och älska din partner för vem de är i grunden – både bra och dåliga egenskaper – är avgörande.

2. Du undrar inte vad annat som finns därute

Om tanken på monogami gör dig och din partner trygg och säker i förhållandet, kan förlovning vara ett bekvämt nästa steg för er.

3. Ni har båda ett aktivt liv

Ett hälsosamt förhållande kräver två "hela" personer. Detta innebär att du njuter av ett fullt liv med vänner, familj, karriär och ett socialt liv som fyller din tid. Du är självsäker och förväntar dig inte att äktenskapet omedelbart ska lösa dina problem.

4. Ni lyfter fram det bästa hos varandra

Någon som får dig att le och som ständigt utmanar dig att vara en bättre människa är perfekt som livspartner. Om din nuvarande kärlek uppfyller dessa krav, kan en förlovning vara rätt för er.

5. Ni är ett team

Att hantera kompromisser väl och använda "vi"-uttalanden är viktigt för att hälsosamt förhållande och särskilt viktigt om ni ska förlova och gifta er.

6. Ni njuter av vardagliga ögonblick

Att verkligen uppskatta varandras sällskap, även under rutinmässiga aktiviteter eller utmaningar, är ett tecken på en stark grund för ett långvarigt förhållande.

7. Ni kan prata om allt

Att kunna diskutera svåra ämnen och respektera varandras åsikter är också det ett gott tecken på att ni skulle passa i ett äktenskap.

Artikelinspiration: Eharmony

Läs mer:

Powered by Labrador CMS