Bröllop

Bröllopsfrisyrer - 10 håruppsättningar för bruden

Stor inspo-guide! Här är de hetaste bröllopsfrisyrerna en brud kan ha. Varför inte kopiera stilen rakt av?

Inspireras av kändisarnas bröllopsfrisyrer!

Bröllopet närmar sig och planeringen är liksom på högvarv. Kanske är du en sådan som vet precis hur du ska se ut – eller också är du en sådan som behöver lite inspiration att scrolla runt bland? Bröllopstorget har samlar ihop de senaste trenderna från Instagram, frisörer och bröllopsfotografer till en enda stor samlad guide!

Bröllopsfrisyrer: Vackra håruppsättningar för bruden

Så vad trendar? Enkelt, vågigt, "naturligt" och vackert! Här kommer våra samlade exempel. Låt dig inspireras.

1. Vita små blommor i hårband

Clean håruppsättning med fina slingor. Här ligger fokus helt klart på att själva håret är fixat, färgat och slingat på rätt sätt. Hårbandet med små söta blommor blir som en fin "touch" som skapar det där "brudiga" över looken. Så fint och enkelt.

2. Inbakad fläta över luggen med blommiga detaljer

Inbadad fläta över luggen.

Klassisk, enkel inbakad fläta över luggen med instoppat blomdetalj. Så fint och enkelt kan du göra på dig själv – eller be en kompis göra det åt dig.

3. Diadem/tiara på bruden

Varför inte inspireras av kändisarna när du planerar din drömfrisyr till bröllopet? Ikoniska Hilary Duff körde enkelt vågat och axellångt tillsammans med ett fint diadem!

4. Isigt blonderat med lång slöja

Inspireras av underbara Hailey Bieber och blondera håret till en isigt blond nyans. Till det, en stor knut i nacken. En kritvit slöja och det blir skapas magi på bröllopet!

5. Lång lockad lugg och stram uppsättning

Paris Hilton är verkligen en modeikon som nästan saknar motstycke i populärkulturen. Hon gifte sig nyligen och hennes look med den fina, lockade luggen på en stramare håruppsättning är verkligen elegant och enkel på samma gång.

6. Blommigt diadem i 60-talsstuk

Emma Lee Bunton, även känd som Baby Spice, gifte sig nyligen med Jade Jones. Emma valde en enkel håruppsättning med färgglada blommor och bröt av det vita med vackra färger på blommorna. Nästan lite 60-talsstuk, både på hennes klänning och sminkning med de tjocka ögonfransarna och eyelinern.

7. Enkel hästsvans med rosett och slöja

Ariana Grandes håruppsättning på sitt bröllop slår nog enkelheten med hästlängder. För egentligen finns det inget krångel alls med hennes underbara bröllops-look. Hon har håret uppsatt i en stram hästsvans och låter istället slöjan och rosetten sätta tonen. Underbart och fint! Blir det fin bröllopsfrisyr?

8. All in blommor till bröllopsfrisyren

Bröllopsfrisyren kan också få vara den tongivande!

9. Lång fiskbensfläta med blomdetalj

Lätt bohemisk look med lång fiskbensfläta.

10. Hårknut med ormbunke (!)

Whitney Eve Port gifte sig med en kort kjol och en ormbunksdetalj i sin hårknut. Wow säger vi! Både edgy, elegant och hett på samma gång.

Vilken bröllopsfrisyr blir det för dig? Stort lycka till på din stora dag!

Powered by Labrador CMS