Du är här Startsida / Mode & Skönhet

Annons

Bröllopsfrisyrer – 6 stilar

Slarvig knut, bohemiskt, modernt, hästsvans, flätor eller halv uppsättning… inspireras här!

Brudslöja – fyra olika stilar

En brudslöja är ofta det som sätter den sista touchen på bröllopslooken och verkligen får dig att känna dig som en brud. När du ska välja slöja finns det en del saker du kan ha i åtanke. Slöjan ska smälta in fint i helheten, gå hand i hand med looken i övrigt och inte konkurrera […]

Unika uttryck och förtrollad aura hos Thomas Sabo

Spana in redaktionens favoriter från den kommande höst-/vinterkollektionen! Thomas Sabo’s Sterling Silver höst-/vinterkollektion 2018 visar deras framtidsvision kring hur smycken kan bäras, där de uppmuntrar till att mixa och matcha olika stilar och metaller. Smyckena är designade för att kunna bäras i flera lager, vilket gör att man kan skapa ett unikt och eget uttryck med […]

Klä Dig Rätt På Bröllopet

Klä dig rätt på bröllopet

Bjuden på bröllop men osäker på hur du ska klä dig? Vi har the do’s & don’ts! 

Så Bör Gästerna Klä Sig På Prins Harry Och Meghans Bröllop

Så bör gästerna klä sig på Prins Harry och Meghans bröllop

Nu är det bara några dagar kvar till det kungliga bröllopet i England. Är du nyfiken på vad det är för klädkod och hur gästerna kommer se ut? Spana in videon där klädexperten Aleks Cvetkovic ger oss en lektion i brittiskt manligt bröllopsmode! 

Budgetkedjornas Bröllopsplagg Redaktionens Favoriter

Budgetkedjornas bröllopsplagg – redaktionens favoriter

Det vimlar av bröllopsshopar, festklänningar och specialkollektioner hos våra svenska budgetkedjor just nu! Perfekt för dig som ska på bröllop, för dig som är på jakt efter tärnklänning men inte vill lägga en förmögenhet, eller för dig som är brud och inte hade tänkt gifta dig i den klassiskt vita blåsan. 

Här är redaktionens favoriter! 

Sötaste Näbbklänningarna För Sommarbröllopet

Sötaste näbbklänningarna för sommarbröllopet

Ska ni ha en eller flera brudnäbbar på er stora dag? Vi har valt ut ett gäng sockersöta näbbklänningar som finns i butik just nu! 

Inspireras Av Viktor&rolf Mariage S/s19

Inspireras av Viktor&Rolf Mariage S/S19

Det exklusiva modehuset Viktor&Rolf är kända för sin eleganta, feminina design, och inte minst för sina bröllopskreationer… och den senaste i raden gör oss definitivt inte besvikna! 

10 Annorlunda Bröllopssmycken

10 annorlunda bröllopssmycken

Är du på jakt efter de perfekta smyckena till din stora dag? Vi har valt ut 10 favoriter som passar både den traditionella bruden, och den som vågar ta ut svängarna lite! 

Annons

Annons