• Fenixx

    Bröllop 2010 nr7

    Då var det dags att dra igång ännu en ny tråd för oss som planerar för fullt inför nästa års fantastiska bröllop som väntar.

    alla gamla som nya 2010-planerare är välkomna hit för att diskutera och ge råd och stöd till varandra.

    Några av våra tidigare trådar:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m2981596.html
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m3097930.html
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3197178.html
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3321400.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-22 14:05
    Januari 2010:
    Ninni84r 9/1
    Mariavw 23/1
    Karin längtar 30/1

    Februari 2010:
    Elbe 13/2
    Selma2010 20/2

    April 2010:
    Molnis 17/4
    Pandis81 24/4

    Maj 2010:
    maj2010: 15/5
    Zavannah 15/5
    Lill larsson 22/5
    Therese Ericsson 22/5
    Miapia 34 22/5

    Juni 2010 :
    yatzy86: 5/6
    emelieochjohan: 5/6
    bettertogether: 19/6

    Juli 2010 :
    Fenixx: 3/7
    Krystal: 3/7 (ev 7/7)
    Tokisen: 10/7
    kullabert 10/7
    periwinkle: 10/7
    Lycklig81: 17/7
    suzem 24/7
    Sarahkka: 31/7
    Clea: 31/7
    Diz: Skiftet juli/augusti

    Augusti 2010 :
    Sunzhine: 7/8
    Sundance: 14/8
    zorken19: 14/8
    cire: 21/8
    humlan66: 28/8 ( ev 21/8)
    workoutgirl: 28/8

    Asfaltblomman 25/9

  • Svar på tråden Bröllop 2010 nr7
  • CiaLovesAndreas

    Fenixx,
    Ok
    Jag har kört fast med in- och utgångsmusik.

  • Fenixx

    vill du inte ha dem klassiska låtarna så sök runt i film-musik finns mycket fint.

    ledmotivet till forrest gump och änglagård är jättefina till bröllop tycker jag.(som jag nämnt innan här)

  • Sundance

    Vårt problem vad gäller musiken är väl mest själva ljudet, då vi ju ska va utomhus. Vill inte ha något halvkasst ljud utan en bra ljudanläggning. Vill inte att ljudet ska drunkna i blåsten som vi oftar drabbas av här nere i skåne.

  • Sundance

    Tjejer hjälp mig. Ska försöka fatta mig kort...

    För ett par månader sedan jobbade jag på ett ställe jag inte riktigt trivdes på och då sökte jag in på socionom-programmet för att ha en ev. plan för hur jag skulle kunna komma därifrån om jag inte hittade något annat jobb. Sedan fick jag ett nytt jobb där jag stortrivs och har en bra lön (inga problem att spara till bröllopet alltså). Sen nu, hux flux, har det visat sig att jag kom in på utbildningen. Trodde verkligen inte jag skulle göra det. Hur jag än räknar på detta med CSN så kan jag ju inte komma upp i den inkomsten jag har nu. Eller, det skulle va om jag jobbar heltid utan att ta något lån eller bidrag alls emn det orkar man ju inte. Så frågan är vad jag ska göra. Pratade med min chef idag och hon är ju bara för go'. Hon sa att jag skulle absolut va kvar som butikschef och jag fick jobba så mycket jag ville. Men hur sjutton ska jag kunna få ihop det, ekonomiskt? Ska jag va kvar på jobbet och tjäna mina pengar eller ska jag hoppa på utbildningen? Någon här som pluggar som vet hur man kan göra för att kunna styra över sin inkomst själv, samtidigt som man pluggar

  • rosesarered

    Tyvärr så går det inte att styra så mycket över inkomsten om man inte gör så som du säger nämligen skiter i csn och jobbar häcken av dig. Om du läser utbildningen på distans så kanske det är lättare att få tid till att jobba samtidigt och vissa utbildningar är utformade så att man har några dagar i veckan för hemmastudier. Om du tar csn så ligger fribeloppet på runt 50 tusen per termin (kolla hemsidan för exakta siffror) och då är sommarmånaderna då man troligtvis sommarjobbar inräknade. Dvs. du får inte tjäna hur mycket som helst om du har csn. Tyvärr! Hur känner du med ditt nuvarande jobb, vill du fortsätta där eller känner du att du vill utbilda dig? är socionomutbildningen bara en "reservplan" eller något du verkligen vill?


    Sundance skrev 2009-07-27 17:22:14 följande:
    Tjejer hjälp mig. Ska försöka fatta mig kort...För ett par månader sedan jobbade jag på ett ställe jag inte riktigt trivdes på och då sökte jag in på socionom-programmet för att ha en ev. plan för hur jag skulle kunna komma därifrån om jag inte hittade något annat jobb. Sedan fick jag ett nytt jobb där jag stortrivs och har en bra lön (inga problem att spara till bröllopet alltså). Sen nu, hux flux, har det visat sig att jag kom in på utbildningen. Trodde verkligen inte jag skulle göra det. Hur jag än räknar på detta med CSN så kan jag ju inte komma upp i den inkomsten jag har nu. Eller, det skulle va om jag jobbar heltid utan att ta något lån eller bidrag alls emn det orkar man ju inte. Så frågan är vad jag ska göra. Pratade med min chef idag och hon är ju bara för go'. Hon sa att jag skulle absolut va kvar som butikschef och jag fick jobba så mycket jag ville. Men hur sjutton ska jag kunna få ihop det, ekonomiskt? Ska jag va kvar på jobbet och tjäna mina pengar eller ska jag hoppa på utbildningen? Någon här som pluggar som vet hur man kan göra för att kunna styra över sin inkomst själv, samtidigt som man pluggar
  • Sundance

    Jag har alltid sagt att om jag någon gång ska utbilda mig så ska det va till socionom eller hippolog (lite skillnad ). Så jag hoppades verkligen på att komma in när jag sökte men nu vet jag inte längre. Känns ´som att det delvis är lönen som gör att jag tvekar. Vill ju verkligen kunna spara till vårt drömbröllop. Jag var inte mentalt inställd på att plugga nu längre när man kommit in i sitt nya jobb och trivdes med det. Men jag är rädd att jag inte kommer att komma in igen, nu när arbetslösheten ökar och många säkert ser studier som en utväg.

  • CiaLovesAndreas
    Fenixx skrev 2009-07-27 11:07:21 följande:
    vill du inte ha dem klassiska låtarna så sök runt i film-musik finns mycket fint. ledmotivet till forrest gump och änglagård är jättefina till bröllop tycker jag.(som jag nämnt innan här)
    Ja, jag har sökt lite men det finns ju alldeles för mycket!
  • Humlan66
    Fenixx skrev 2009-07-27 09:59:49 följande:
    [citat]
    humlan>> jag hörde av mig till dessa då jag ville ha mina kuvert som inte gick att hitta någon annanstans.finns i stockholm och specialiserar sig på mycket som inga andra har.www.ljunggrenspapper.com/kontakt.htmlveronica>>

    tack snälla du , dit ska jag verkligen gå in. Det verkar lovande

    Vi har haft en underbar dag på sjön idag
  • Fenixx

    ja hoppas du finner det du söker!

    låter härligt med en dag vid sjön.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7