• Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 28 Feb 14:08
    37753 visningar
    40 svar
    40
    37753

    Få mindre tuttar?

    Fåfänga jag undrar om någon vet hur man får mindre bröst? Jag fick jättestora bröst när jag åt p-piller, och fast jag slutade med pillren för typ ett år sedan blir de inte mindre igen. Jag vill krympa ett par kupor till bröllopet, men vill inte göra nåt drastiskt som att panikbanta (jag är redan ganska smal) eller operera (ONT!). Det finns ju bh:ar som trycker ihop brösten så att de ser mindre ut, men jag tycker att det gör ont när de pressas ihop så hårt, speciellt om man ska ha den en hel dag och kväll... Någon som vet vad man kan göra? Jag har hört att brösten blir större om man simmar mycket, så det kanske jag borde låta bli?

  • Svar på tråden Få mindre tuttar?
  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 27 Mar 18:29
    #0

    Chantelle har en ny minimizer som funkar bra på mig (75E). Finns på Twilfit.

    Jag hittade den i veckan och min förhoppning är att jag ska kunna köpa några skjortor i vår (som går att knäppa).

    Är det någon av er som har fått en skjorta skräddarsydd? Funderar på att unna mig en vit skjorta som sitter snyggt. Det lär bli dyrt, men å andra sidan kan man ju ha det ett tag om modellen är någorlunda klassisk.

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 19 Apr 19:08
    #0

    Vet inte varför ni är så rädda för en bröstförminskningsoperation. Jag har själv gjort en sådan för fem år sedan och är nöjd. Inte bara förminskning utan också lyft. Det är inte bara storleken som är problemet utan att stora bröst ofta hänger.

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 19 Apr 19:38
    #0

    Jag har ett jättebra tips! Träna, banta INTE. Det du skall göra är att köra med bänkpress, styrketräning! Dina bröst minska jag lovar.

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 19 Apr 20:03
    #0

    Hej!
    Jag opererade mina efter att jag fått mitt tredje barn och blev väldigt nöjd.Tog bort ca. hälften på varje.Det gjorde inte ont efter heller.Trodde inte att jag skulle skaffa fler barn, men träffade en "ny" man för fyra år sen och på alla hjärtansdag fick vi en son (tre pojkar innan oxå.) och jag har kunnat amma utan problem.
    Så jag måste säg att jag kan rekomendera en bröstförminskning !! Lycka till

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 18 May 22:47
    #0

    Hejsan tjejer !!
    Om 15 dagar ska jag göra min bröstförminskning ! Jag får betalt ut av landstinget för att jag dels har ryggproblem och mår psykiskt dåligt för mina hängbyst ! Jag känner mig orolig och nervös inför operationen, men det känns rätt och jag hoppas att det ska gå bra och att jag är nöjd med resultatet ! Ni, som har gjort det, hur mycket tar dom egentligen bort ut av brösten ? Min kirug säger 1/3, men det är svårt och föreställa sig hur mycket det är ?
    Tacksam för svar !

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 18 May 23:09
    #0

    Jag gjorde en bröstförminskning för två veckor sedan, gud vad jobbigt det var innan jag somnade på operationsbordet.. Men när jag väl vaknade så var jag helnöjd och jag kan bara titta på dom nu och vara stolt.. Jag fick hjälp av landstinget för medicinska skäl.. Ena bröstet var nästan dubbelt så stort och den var tung.. Åt mig tog dom bort ungefär 8hekto på ena och 3hekto på det andra och det känns..
    Lycka till!!

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 18 May 23:27
    #0

    Jag gillar mina bröst, trots att de är så tunga och stora. Jag vet inte ens vad jag har för kupa, brukarar säja 75-80 och den största bokstaven ni har när jag handlar. Jag har många gånger funderat (allvarligt) på att förminska dem men det känns inte rätt för mej. Jag har inte sedan sedan jag fyllde femton kunnat köpa bhar i en vanlig affär, utan får köpa dem special för typ 500kr.
    Och visst, man gråter blod när man inte kan hitta något vackert och sött utan får nöja sig med kärringbhar.

    En stor kram till mina storbystade medsystrar

    (jag mistänker att vi inte är så ensamma som det känns ibland när man handlar!?!)

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 19 May 10:18
    #0

    Jag har hittat en hemsida med fantastiska BHar även för såna som mej 75G... = det finns nästan inte några snygga BHar och finns det så kostar de multum här i sverige...
    adressen är www.figleaves.com
    Jag har handlat där flera gånger och har varit nöjd hela tiden...

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 19 May 15:17
    #0

    Hejsan!
    Jag har BH-storlek 70G och kan därför räkna mig till denna skara. Jag har upptäckt en jättebra BH modell. Jag tror att det är Chantelles. Den heter iallafall Prima Donna och finns i flera utföranden. Den har gjort underverk för min byst som nu ser mindre, finare mer väl placerad ut. Den kostar iof en del (5-6009 men det är det värt! Jag har sett den både på Twillfit och Lindex. Rekomenderas varmt!

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 19 May 23:23
    #0

    Hej Lisen!
    Var stolt över dina fina bröst! Män älskar stora bröst, så din man är säkert mycket förtjust i dom. Varför då försöka ändra på dom??????

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 20 May 08:13
    #0

    Nisse: Prova du att knyta två kilo runt bröstet och känn efter hur det känns efter en dag... Jag har 75 F och måste träna rygg och bröst för att inte få allt för mycket problem med ryggen. Så fort jag ammat för sista gången ska jag operera ned dem.

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 20 May 10:27
    #0

    Känns skönt att man inte är ensam om att ha för stora bröst och ont i ryggen ! Jag funderar på att göra en bröstförminskning. Men ni som har gjort det, hur länge måste man vara sjukskriven efteråt ?

    Kramar / Sara

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 21 May 15:44
    #0

    Hej! Jag har precis fått en remiss till Karolinska sjukhuset för bröstförminskning. Vet någon hur lång tid man får vänta? Är det flera års väntetid kanske man får överväga att gå till en privat klinik. Och då är frågan vilken man ska välja. En del kliniker kanske inte är så seriösa. Är det någon som vet nåt, dels om väntetider på KS och dels om privatkliniker?

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 21 May 16:06
    #0

    Prima Donna är ett eget märke. De har bra och välgjorda BH-ar i stora storlekar, upp till H kupa i alla fall! Jag köper bara dem nuförtiden.

    Lycka till

    Hanna

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 21 May 16:17
    #0

    Hej Helli!
    Jag gjorde en bröstförminskning för några år sedan på KS. De är mycket duktiga där och gör inte bara "vanliga" plastikoperationer utan även litet mer komplicerade canceroperationer och så. Väntetiden är lång, det tar några månader innan du får träffa läkare på mottagningen och därefter är det ytterligare väntetid för själva operationen. Om du har möjlighet att komma in för operation med kort varsel kan du ha tur och få en återbudstid.

    Lycka till!

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 21 May 18:20
    #0

    Hejsan "anonym" !
    Du hade ju gjort en bröstförminskning på KS ! Hur lång tid var du tvungen att vara sjukskriven efteråt operationen ?
    Hade du mycket ont och besvärligt ?

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 22 May 07:47
    #0

    Hej Sara! Jag har inte opererats (än) men jag tror inte man behöver sjukskriven så länge. Det är förstås individuellt och beror på vad man arbetar med osv. Vad jag förstått av det jag läst om dylika operationer så rör det sig om högst ett par veckors sjukskrivning.

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 22 May 08:51
    #0

    Hej "anonym" och tack för upplysningen om KS. Då tar det kanske inte så lång tid innan man får slänga F-kuporna! Tar de hänsyn till att man vill ha "snygga" bröst också, dvs att man vill lyfta dem, inte bara att man vill ha mindre bröst?

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 31 May 15:14
    #0

    hej på er alla tuttlisor träna upp era rygg muskler så kan ni bära era stora vackra bröst utan problem ett par ricktigt stora och tunga bröst är det vackraste jag vet.

    hej hopp

  • Äldre 19 May 11:58
    #40

    Skönt att det finns de som tycker att det är fint med stora och tunga bröst! ???? Jag har stora och tunga 75G och tränar rygg och mage. Efter det så har jag sluppit ont i ryggen.

    Så skönt! ???? Egentligen vill jag bara vara stolt över mina bröst. Vissa har stooora och det är bara att vara stolt över hur man ser ut! ???? Alla ser vi olika ut!

Svar på tråden Få mindre tuttar?