• Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 18 Feb 08:58
    36823 visningar
    27 svar
    27
    36823

    Söker underkläder för smal med stor byst.

    Jag behöver hjälp. Jag har letat underkläder till mitt bröllop, men då jag har 80E i bh-storlek så är det väldigt svårt att hitta något. Alla vanliga underkläder slutar på 80D och det funkar inte alls. Jag skulle så gärna vilja hitta en troselette, men det verkar inte finnas. Finns det någon av er som har samma problem, som kan tipsa mig om någon affär i Stockholmstrakten som har underkläder för såna som mig? Snälla hjälp mig!

  • Svar på tråden Söker underkläder för smal med stor byst.
  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 18 Feb 18:24
    #0

    Oj, det skall vara www.bravissimo.com

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 18 Feb 18:41
    #0

    Verkar jättebra Athena! Tack för tipset!

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 18 Feb 18:45
    #0

    Även www.figleaves.com har mycket att välja på i alla storlekar. De har bra priser och de levererar gratis i hela världen. Till Sverige tar det 4-5 dagar. Jättesmidigt om man behöver byta dessutom. Jag handlar nästan alla mina bh där numera. Min storlek , 70E, finns inte att köpa i vanliga butiker hellre...

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 18 Feb 21:26
    #0

    Kalasbra Amanda, de har ju alla de bra märkena tll superpriser!

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 18 Feb 22:20
    #0

    Amanda- om man behöver byta storlek på Figleaves- betalar man portot själv då? Tyckte det stod lite otydligt på hemsidan... De verkar ju ha jättebra sortiment så jag är jätteshoppingsugen nu!!!

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 18 Feb 22:41
    #0

    Jättebra tips, Amanda och Athena! Tackar! Jag kan ju passa på att fråga om nån vet hur man får mindre bröst? Jag trodde att de skulle krympa om jag slutade med p-piller men de blev större istället! Jag vill inte operera men det skulle vara så skönt att ha en liten C-kupa... Har nu 70G och vill bli av med lite till bröllopet, ser ju ut som en kossa i klänningen!

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 19 Feb 10:18
    #0

    Torselett på Miss Mary kostar mellan 400 och 600, kanske har de någon dyrare. Men de har inte så höga priser som Gustaf Mellbin.

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 19 Feb 16:53
    #0

    Miss Mary ligger på Mäster Samuelsgatan 7, vid Biblioteksgatan och nära Stureplan. Kolla www.gulasidorna.se.

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 20 Feb 15:17
    #0

    Josefin - Ja, man får tyvärr betala portot själv. Men det är rätt ok tycker jag. Det blir billigare att köpa bh:n där, med ett returporto, än vad det blir att köpa här hemma.

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 20 Feb 20:35
    #0

    Jag har hittat en butik på nätet som har jättefina korsetter.
    Gallerie Lingerie på Lilla Nygatan 10 i Stockholm.
    www.gallerielingerie.com/

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 23 Feb 07:32
    #0

    Ibland är det skönt att höra att man inte är ensam...
    Jag har 70 E/F och brukar bli glad bara dom har något i min storlek i en butik.

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 23 Feb 13:02
    #0

    Tack för all hjälp hittills. Det är verkligen skönt att höra att det finns fler. Jag brukar känna mig som ett missfoster ibland när jag ska köpa underkläder och jag inte hittar en enda BH i min storlek. Jag har beställt en katalog från Bravissimo och väntar med spänning på att få den, för de hade massor med fina underkläder på sin hemsida. Nu kan jag se framemot vårt bröllop med glädje igen. Tack för att ni finns!

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 2 Apr 16:14
    #0

    Hej på er!
    Ett litet sent inlägg idebatten. Jag själv har mycket svårt att hitta min storlek i butik (75DD/E), så jag började att sälja själv. Gå in på min hemsida och titta www.myunderwear.nu , där har jag storlekar från 70A till 100F.

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 2 Apr 18:08
    #0

    Kul att kunna hjälpa till!! För er som bor i Göteborg så kan jag ju inte annat än att rekommendera "min" underklädesbutik, dvs den enda förutom Bravissimo som jag handlar i. Butiken heter Chia och ligger på Östra Hamngatan höger om NK och Korsetten. När de öppnade specialiserade de sig just på underkläder med mindre mått runt bröstkorgen, men stor kupa. Nu har de alla storlekar och fantastisk service.

    Pernilla

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 3 Apr 17:36
    #0

    Hej!
    Tänkte bara tipsa om att det finns en jättebra underklädesaffär i Södertälje där man får personlig hjälp, chic intim heter dom. Dom har torseletter och annat roligt...

  • Bröllo­pstoki­ig
    Äldre 3 Apr 20:40
    #0

    Var och jagade underkläder idag i Stockholm och utbudet är knapert. Miss mary hade nedast två modeller torselleter vilka båda var kritvita, Åhléns hade även de enbart två olika, Detaljs hade ett fåtal på rea vilken ingen tilltalde mig, NK hade några fler att välja på men tyvärr ingen i min smak. De flesta torseleter är så "påklädda" och "söta", jag vill vara s e x i g på min bröllopsnatt! Jakten får fortsätta!

  • Äldre 17 May 00:11
    #27

    hej jag har i olika färgar och storlek

    från 75a fram tilll 90d

Svar på tråden Söker underkläder för smal med stor byst.