• Äldre 24 Jun 21:41
    5883 visningar
    1 svar
    1
    5883

    Gifta sig på en grekisk ö, tankar och ideér?

    Hej!


    Jag och min sambo är i bröllopstankar. Vi planerar att gifta oss på vår 10-årsdag 2020. Vi har dock lite tankar och funderingar kring hur det ska gå till, rent praktiskt. Vi är båda 24 år så vi har till stora drag en yngre gästlista, men även lite äldre folk :)


    Vi har tänkt att vi ska bjuda in våra nära och kära till en veckas resa på en grekisk ö där vi tillsammans umgås och njuter. I slutet av semestern har vi tänkt att vi ska ha vigseln på någon strand eller fin bergsvägg eller så, för att sedan ha en mottagning. 

    Men nu till problemen :)                                                                                            -Vad är smidigast, att gifta sig på papper i Sverige (arlanda) för att sen resa, eller att viga sig genom svenska kyrkan i Grekland?                    
    -Har ni något tips på vad för mottagning man kan ha, tänker om man ska försöska boka någon lokal eller om man ska boka någon restaurang bara, dock blir ju det kanske dyrare i slutändan med maten osv..   
    -Fungerar det bra att gå via någon bröllopsplanerare? Tänker om det verkligen är värt pengarna, eller om man smidigt kan lösa det själv?
    -Har ni några tips på något hotell som har lite högre standard (oavsett ö)? Pool och all--inklusive är två krav :) 

    Vi tar mer än gärna emot tips om ja typ allt också :D :D 

  • Svar på tråden Gifta sig på en grekisk ö, tankar och ideér?
  • Okänd
    Äldre 10 Aug 12:56
    #1
    Meddelande borttaget
Svar på tråden Gifta sig på en grekisk ö, tankar och ideér?