• Äldre 23 May 06:24
    3949 visningar
    2 svar
    2
    3949

    Vigsel och picknick utomhus. Tips?

    Hej!

    Vi ska gifta oss 23 juli och kommer ha borgerlig vigsel i en stor äppelträdgård. Efteråt ska vi ha picknick på filtar med en god buffé med typisk picknickmat. Sedan kommer vi gå in i en stor Herrgård där vi äter tårta och har lite dans. Ingen direkt fest för det är inte vår grej. Vi satsar på ett lugnt och mysigt bröllop.

    Är det någon mer som ska ha picknick istället för middag? Tips? Tänkte tex på dom lite äldre som kan ha svårt att sitta på marken, kan dom ha nån bra stol istället?

    Om vädret blir dåligt kommer vår backupplan vara att ha picknick inomhus i Herrgården. Där inne finns nämligen inte plats för 50 personer att sitta och vi blir ca 50. Tårtan där inne är tänkt som lite enkekt mingel bara :) sittplatser finns dock för ca 20 så behöver folk sitta kan dom det.

  • Svar på tråden Vigsel och picknick utomhus. Tips?
  • Ankan
    Äldre 23 May 07:29
    #1

    Vi ska inte ha picknick men jag gillar idén. Ta med några trädgårdstolar, solstolar och liknande till dem som vill sitta. Det ser bara fint ut om folk hamnar i lite olika höjder ;) Dela ut massa kudden till dem som vill sitta lite extra mjukt (ser mysigt och ombonat ut). Se till att det finns möjlighet att ställa av sig tallrik eller glas, t ex på gamla äppellådor eller liknande. Man kan inte ha ett glas och en tallrik i handen, så det måste finnas ytor där man kan ställa något emellanåt.

  • Äldre 23 May 13:17
    #2

    Äppellådor är ju en galet bra idé! Inte tänkt så långt men så klart måste ju folk kunna ställa ner tallrik mm. :) Plus att det passar ju eftersom vi är i en äppelträdgård.

    Undrar om man kan få eller köpa billigt från någon mataffär kanske? Får gå runt och kolla!

    Tänkt på kuddar också men vi har en väldigt låg budget på bröllopet så kan bli rätt dyrt att köpa massa kuddar om jag inte hittat några väldigt billiga :)

    Får även kolla upp bra stolar att ställa ut lite här och var bredvid några filtar.

Svar på tråden Vigsel och picknick utomhus. Tips?