• Äldre 23 Aug 14:25
    4999 visningar
    1 svar
    +1
    1
    4999

    Saxofonist till vigsel, fest m.m.

    Hej,

    Jag heter Mikael Lindberg och har varit musiker, musikproducent och låtskrivare under många år. Min främsta styrka är som saxofonist och jag kommer gärna och spelar på ert bröllop men är så klart också intresserad av andra typer av uppdrag. om det skulle efterfrågas Önskas komp på piano eller gitarr så har jag duktiga och vana musiker i min bekantskapskrets som gärna följer med.


    Jag är tränad i många olika genres som jazz, klassiskt, gospel, pop, lovsång m.m. Jag kommer från en kyrklig bakgrund och kan spela mycket av den repertoar av psalmer och sånger som ofta används. Spelar obehindrat både på gehör och efter noter där jag även transponerar från t.ex. piano- eller gitarrnoter.


    Se länkar med musikexempel:


    Min version av John Legends All Of Me - https://soundcloud.com/nubreezeswe/all-of-me
    Every Breath You Take (Police) i saxofonversion - https://soundcloud.com/nubreezeswe/every-breath-you-take

    För en spelning på 1 tim med ca 4 låtar tar jag 1500:- för mig. För andra varianter så kontakta mig för prisförslag. Resa ingår inom närområdet Göteborg/Mölndal med omnejd.

    För bokning eller frågor kontakta mig på:
    newbreezemusic@gmail.com

    Mvh
    Mikael Lindberg (nu:)

  • Svar på tråden Saxofonist till vigsel, fest m.m.
  • Äldre 23 Aug 15:42
    #1

    Jag tror bestämt att det inte är okej att göra reklam i forumet, så ditt inlägg lär inte bli långlivat, men ville ändå säga att jag verkligen tyckte om din version av All of me. :) 

Svar på tråden Saxofonist till vigsel, fest m.m.