• karanf­il
    Äldre 16 Aug 12:52
    2977 visningar
    1 svar
    1
    2977

    Suitopia, vad är era erfarenheter?

    Efter att ha varit runt i varenda herrekipering i stan och provat ett otal kostymer, bestämde min fästman sig till slut för att måttbeställa en kostym på Suitopia. Hans problem är att han är väldigt bredaxlad och har stora överarmar samt stor runt hals/nacke, medan han inte är tjock över magen. Kavajerna han provade som var tillräckligt stora upptill, blev vida som tält över magen.

    Till att börja med var kostymen försenad nästan fyra veckor, men okej, vi hade gott om tid. När den kom, blev vi sååå besvikna! Slagen var inte pressade och buktade ut, knapparna satt fel så nederkanten inte blev jämn när man knäppte kavajen, axelvaddarna var gigantiskt överdimensionerade så det blev som en överskjutande kant där de gick ihop med ärmarna och vecket på byxorna gjorde att det blev en bälg-effekt över skrevet.

    Vi klagade. Gick till en skräddare som sa att det skulle krävas att sprätta upp och sy om kavajen. Suitopia ville då ta tillbaka kostymen för att rätta till det som blivit fel. Två veckor senare fick vi tillbaka den och det enda som är annorlunda är byxorna, som nu är acceptabla. Kavajen är precis likadan som när vi skickade in den.... Nu är det bara två veckor kvar tills vi ska gifta oss och det känns helt hopplöst. Helst skulle vi vilja ha pengarna tillbaka men det vägra Suitopia eftersom kostymen är måttbeställd. De har ju rätt i det: den är måttbeställd, felsydd, men visst, måttbeställd. *suck*

    Ni som beställt från Suitopia, har ni blivit nöjda? Om ni har reklamerat, hur gick det?

  • Svar på tråden Suitopia, vad är era erfarenheter?
  • karanf­il
    Äldre 17 Aug 11:10
    #1

    Ingen som har erfarenhet från dem?

Svar på tråden Suitopia, vad är era erfarenheter?