• Äldre 9 Nov 10:55
    3047 visningar
    4 svar
    4
    3047

    Festprogrammet

    Ja, då sitter man här och försöker få ihop ett festprogram. Frågan är ju bara vad man ska ha i det. Tänkte att vi kunde samlas här och ge varandra tips och idéer för både innehåll och utseende. Detta är vad jag kommit fram till att vi ska ha.

    *Roliga regler
    *Information om gästerna
    *Dialektlexikon då vi har släkt och vänner som kommer från olika delar av landet.

    Vill ju även ha sånger men vet inte vad för några!
    Hur har ni gjort lr tänkt?

  • Svar på tråden Festprogrammet
  • anicay
    Äldre 9 Nov 11:04
    #1
    http://anicay.blogg.se/2013/june/brollopsberattelse-kap2-vigselprogram-och-festhafte.html Här är vårt vigselprogram samt festhäfte om du vill kolla och få lite tips! :)
  • Äldre 9 Nov 11:12
    #2
    anicay skrev 2013-11-09 11:04:58 följande:
    anicay.blogg.se/2013/june/brollopsberattelse-... Här är vårt vigselprogram samt festhäfte om du vill kolla och få lite tips! :)
    Så himla läckert festhäfte!
  • IdaH
    Äldre 10 Nov 20:59
    #3

    Vi hade till att börja med ett välkomnande till alla och en presentation av toastmastrarna och guiden för lokalen vi var. Sedan kom menyn och därefter bröllopets ABC, lite olika roliga och allvarliga "regler" om kvällens fest på resp bokstav. Efter det kom en liten frågesport om oss två som alla gäster fick lämna in svar på. Sedan kom en presentation på rim om varje gäst och till sist ett stort tack till våra vänner och familjer. Lycka till! 

  • Äldre 19 Nov 12:00
    #4

    Funderar på detta med en presentation om varje person, men det kommer bli svårt. Det är nära vänner och familj som kommer men att ge dem en bra och rättvis presentation kommer krävas mycket tid och hjälp. Blir en utmaning

Svar på tråden Festprogrammet