• kakan
    Äldre 24 Oct 07:55
    2177 visningar
    4 svar
    4
    2177

    Hjälp! hur kombinerar man familjesemester med ett bröllop som ska vara hemligt?

    Vi har tänkt gifta oss i hemlighet med en annan familj som vittnen. Vi har en 5åring och dom en på 7år.Vi hade tänkt att kombinera bröllop och familjesemester i ca 4dagar.Men bröllopet bör vara hemligt i några veckor sedan.Och det känns som att barnen Aldrig kommer att kunna hålla tysta. Och eftersom vi tänkt åka iväg så kan man ju inte be om barnvakt över en natt eller så.Någon som har ett förslag?   

  • Svar på tråden Hjälp! hur kombinerar man familjesemester med ett bröllop som ska vara hemligt?
  • Alylly­ra
    Äldre 24 Oct 10:37
    #1

    Gör det inte?

    Sorry, men genom att försöka få barn att hålla er hemlighet gör ni det väldigt svårt för er... 7-åringen skulle kunna gå bra, men med 5-åringen är det väldigt lätt att hen råkar säga något även om det inte var meningen.
    Måste bröllopet hållas hemligt? I så fall får ni väl försöka lämna ungarna på nån Bamseklubb eller dylikt, men då lär ju bröllopet hållas mitt på dan. Och ni kanske kommer sakna framför allt ert eget barn vid själva vigseln?

  • Äldre 24 Oct 15:26
    #2

    Varför är det så viktigt att det ska vara hemligt? Det är ju underbart att ni gift er! :)

  • kakan
    Äldre 24 Oct 15:28
    #3

    Vi ska göra det på en fin plats i Norge och vara borta 3-4 dagar. Så där kommer inte att finnas någon barnklubb eller så.Kanske det går om man mutar 5 åring med en grej denne verkligen vill ha och om man påminner om att inte säga något.Vi hade tänkt göra familjeaktiviteter så bröloppet kanske kommer lite längre på favoritlistan av vad vi gjorde på semestern.Bara våra vittnen vet att vi ens ska åka iväg     

  • kakan
    Äldre 24 Oct 15:38
    #4

    IdaRebecca skrev 2013-10-24 15:26:57 följande:Varför är det så viktigt att det ska vara hemligt? Det är ju underbart att ni gift er! :)Jo det är klart det är och vi är jätteglada. Men alla kommer att få reda på det på en gång sen. Några veckor senre

Svar på tråden Hjälp! hur kombinerar man familjesemester med ett bröllop som ska vara hemligt?