• Mli1
    Äldre 9 Jan 10:52
    1393 visningar
    2 svar
    2
    1393

    Referenser?

    Svårt det här med att välja fotograf..
    Vi skall gifta oss utanför Göteborg i juni och det börjar bli hög tid att boka fotograf. Tittat på de flesta av de tidigare trådarna ang fotograf i Göteborgstrakten och fått en hel del tips där. Undrar nu om det är någon som känner till, har erfarenhet av fotograf Ulf Olsson och i så fall om det positiva eller negativa erfarenheter?

    Väldigt tacksam för svar =)

  • Svar på tråden Referenser?
  • floren
    Äldre 16 Jun 12:15
    #1

    Vi bokade Ulf Michael fotografen i Bohuslän m.facebook.com/än/197507643227?id=197507643227&_rdr att fota vårt bröllop. Bokningen var skriftlig och utan rum för missförståelser. Han dök inte upp på vår bröllopsdag, hörde inte av sig och svarar inte på våra frågor om varför. Är ni intresserade av att boka en fotograf som är professionell och faktiskt dyker upp så rekomenderas inte Ulf Michael

  • IdaOch­Tomas
    Äldre 16 Jun 13:27
    #2

    Floren. Du gifte dig 2008 som någon amärkte på i din tråd. Du har varit inne idag och skrivit illa om honom i en helt orelaterad 1 år gammal tråd, här och vem vet hur många andra ställen. Något säger mig att det ligger lite mer bakom det här, annars kommer man inte 5 år senare och låtsas som att man precis gift sig och att personen inte dök upp. Då säger man "han kom inte när vi gifte oss för fem år sedan" så får folk själva avgöra om de tror att folk kan ha utvecklats på 5 år!

Svar på tråden Referenser?