• Mysan

    Bröllop i Italien, Rom 2013

    Har precis blivit friad till och båda två kände att vi ville göra något annat än ett kyrkligt bröllop i Sverige.
    Nu är det bestämt, det blir ett trädgårdsbröllop i Rom, Svenska kyrkan. Även våra bästa vänner gör oss följe vid altaret så nu blir det dubbelbröllop:) .

    Prästen är bokad och nu återstår bara allt det andra "lilla" att falla på plats å bestämmas. Någon som vet något bra boende i Rom? Vi är totalt 13 pers som behöver ett hyfsat billigt boende i 3 dagar. Efter bröllopet åker vi direkt vidare på smekmånad och får lyxen där:)

     Frisör? Florist? Restaurang? Behöver så mycket tips och hjälp som möjligt... känns lite som att vi tagit oss vatten över huvudet. Men skoj ska det bli!

  • Svar på tråden Bröllop i Italien, Rom 2013
  • familjenbj

    Hej. Vi gifte oss i Rom för 2 månader sedan och hade precis som ni en hel del huvudbry över hur vi skulle fixa allting. Först försökte vi själva kommunicera med Italien, men det var inte det lättaste. Vi provade sedan med svensk bröllopsarrangör som jobbar med Italien, men kände oss inte riktigt nöjda med deras engagemang.


    Hittade till slut en italiensk bröllopsarrangör som var otroligt bra. Dom hade ett helhjärtat engagemang och kunde hjälpa oss med både stort och smått. Vi hade ett ganska enkelt bröllop men dom gjorde det helt fantastiskt ! Om ni vil ta hjälp av dem kommer ni inte att bli besvikna, det lovar vi. Vi har gjort en egen hemsida från bröllopet bl.a. för att dela med oss till andra som vill gifta sig i Rom. Där hittar ni allt om vårt bröllop och kontaktuppgifter.
    Kika in på www.brollopirom.n.nu


    Stort Lycka till, Rom är en otroligt romantisk stad att gifta sig i !

  • Mysan

    Å va roligt att höra att Erat bröllop blev lyckat:) Ska genast gå in å kika på eran sida:)

Svar på tråden Bröllop i Italien, Rom 2013