Krystal skrev 2012-10-01 20:53:29 följande:
Har också funderat på detta. Vi har inte bestämt än om vi ska ha severing eller buffe på festen. Men hur som haver så behövs det någon som fixar lite med maten. Och att ha serveringspersonal kanske inte budgetten klarar. Gästerna kommer att bestå av släktingar så dom kan man inte be om hjälp...
Hur många kommer ni att vara?
Oavsett om man har buffé eller bordservering så behövs det personal, givetvis färre vid buffé.
Om ni nu inte vill göra det själva eller att gästerna ska jobba.
Även vid buffé så tar det lite tid, maten ska förberedas, läggas upp, hållas varmt/kallt innan. Ljus ska tändas, dicka ska tas fram(eller serveras), buffén ska hållas ordning efter, flaskor ska plockas bort, buffén ska plockas bort och förpackas i kyl, tallrikar ska plockas bort, dessert/tårta ska fram, kaffe/te ska kokas, dessert ska plockas undan, dállt ska diskas