• Cissi79

    Byte av lokal för fest????

    Hej alla där ute. Det kanske finns någon/några som sitter i samma situtaion som jag. Vi har helt plötsligt kommit på att det förra stället som vi har planetat att ha vårt bröllop på kanske inte riktigt är vi. Det känns nu helt plötsligt väldig överdrivet. Nu har vi istället kommit på att vi vill ha det på en loge med buffe. Kan vi byta ställe utan att gästerna överväga att inte kommà??????

  • Svar på tråden Byte av lokal för fest????
  • Cicci90

    Gästerna borde komma för att de vill fira er stora dag, inte för att de vill sitta i en fin resturang (eller vad det nu är ni hade tänkt från början).
    Om det inte är så att den nya lokalen ligger långt ifrån vigselplatsen så borde ingen överväga att inte komma. Och om någon skulle göra det så får ni tänka såhär: "om personen har tackat nej för att vi har bytt lokal så är den personen inte värd att fira tillsammans med".

    Glöm bara inte bort att informera gästerna om detta, helst innan bröllopet Glad

  • Cissi79

    Hej Cicci90


    Tack för ditt svar. Det är så sant det du skriver. Saken är att lokalen för festen inte alls är långt bort. Närmare än vad vi hade bestämt innan.


    Saken är att vi skulle ha varit på ett gammalt slott för att ha vår bröllopsfest men kom på iden om att ha den på gården där vi bor i stället och i en loge. Det skulle bli lätt att folk "försvinner" i det stora slottet, men absolut inte på en loge.


     


    Jag ska inte aglömma att meddela gästerna :)


     

Svar på tråden Byte av lokal för fest????