Fråga om upplägg och bar.....
Har två frågor som vi funderar inför nästa år när vi gifter oss. Vi ska ha bubbel & tilltugg innan maten, skom kommer att bestå av enbart buffé och tårta. är dock lite rädd att middagen är över på en anbb stund, tror inte att gästerna kommer att hålla en massa tal etc. Vi blir 40-45 stycken. vad kan vi göra mellan buffén och tårtan? lek eller liknande eller tipspromenad eller vad? När vi pratade om tid för vigsel med kyrkan var det ganska valfritt. Min tanke är att vi kanske inte bör vigas så tidigt, kanske inte förrän närmare 16?
Sen funderar vi på alkoholen med. Troligen kommer flaskor med vin eller karaffer samt öl och vatten och alkoholfritt att stå på borden...Vi ska försöka ordna ett par personer som fixar med buffén, plockar undar, diskar etc..Frågan är hur vi gör med baren sen. Vi kommer att vara i en festlokal och ha catering och ta med egen sprit. Känns dock lite som man borde ha någon som blandar drinkar (några få att välja på) och kanske ta en 10:-/glas för att folk inte bara ka ta och ställa ifrån sig. Men frågan är då..vem ska man ta in för detta ändamål?? Jättesvårt tycker vi....Tips mottages..