• evigtk­är
    Äldre 1 Mar 21:24
    1623 visningar
    5 svar
    5
    1623

    Nu är vi hemma i från vår bröllopsresan!

    Åhhh vi har haft det helt underbart! Perfekt väder, över 25+ varje dag, inte ett moln på himmelen! Barnen har stortrivts och vi med. Lata dagar och vi har fått sova ut.


    Första kvällen, när barnen somnat, skickade vi iväg sms:et till närmsta familj och vänner (vi gifte oss i hemlighet innan vi reste). Att vi kommit fram ordentligt och njuter för fullt av vår bröllopsresa Följt av lite annan semester info och en solig kram i från hela familjen: och vårt nya gemensamma efternamn.


    Det tog jobbigt lång tid innan det började komma några sms till svars. Vi hann lägga oss men vi kunde ju inte somna och vi började analysera om sms kommit fram och i så fall hur de hade reagerat. Men tillsut kom svaren med glada gratulationer. Vi skickade lite mer info om hur och vart vi vigt oss till de som undrade.


    När vi kom hem blev vi mötta på flygplatsen av våra familjer som hurrade och kastade ris på oss. Vi blev verkligen överraskade!!!


    Så jag är riktigt nöjd med vårt sätt att gifta oss. Förmodligen är vi lite ovanliga som bestämde oss så sent och hade endast 3veckor på oss att planera vigsel + resan. Men det gick trots sjukdom dagarna innan vigseln. Jag skulle inte vilja göra det på något annat sätt!

  • Svar på tråden Nu är vi hemma i från vår bröllopsresan!
  • Äldre 1 Mar 21:31
    #1

    Grattis Solig
    Skönt att det gick så bra för er med allt

  • Tokig
    Äldre 1 Mar 22:16
    #2

    Grattis! Vad härligt att allt gick bra!

  • sweet
    Äldre 1 Mar 22:35
    #3

    Grattis! Kul att det gick så bra med allt {#emotions_dlg.flower}

  • evigtk­är
    Äldre 2 Mar 11:33
    #4

    Tack! Ja det blev riktigt lyckat och det känns bra så här i efterhand att vi valde att göra det i hemlighet :) Det blev en intim dag för bara oss! Och alla har ju tagit det bra, även om vissa varit mer glada än andra, så har vi inte fått några negativa reaktioner.

  • LiveFo­rever
    Äldre 12 Apr 15:47
    #5

    Grattis! :)


    ♥ 2012-08-04 gifter vi oss ♥
Svar på tråden Nu är vi hemma i från vår bröllopsresan!