• Anonym

    Hur många serveringspersonal?

    Vi ska ha ett enkelt bröllop m 44 personer. Blir kallbuffe i lokal. Det vi behöver hjälp med är att ngn är i lokalen när vi kommer, har fixat med bubbel till skålen. Buffen tar man ju själv, men ngn behöver duka av, kolla så det finns mat hela tiden. Vi tänkte oss en tjej, som är van servitris, är det för lite?

  • Svar på tråden Hur många serveringspersonal?
  • Anonym
    Puffar lite..undrar samma och ska ha samma upplägg fast vi ska ha grillare på plats till vår buffé...
  • Dj LASSE

    Eftersom jag har varit på många bröllop så kan jag rekomendera 2st.  Ps. Ska Ni diska själva ? Fixa "Gottebord"?Koka kaffe ?osv Lycka till!!!

  • Anonym

    Disken tar vi nog dagen efter eller om våra mammor gör det när vi åker till hotellet

  • knyttan

    Vi har ganska exakt samma upplägg o gästantal. Vi ska ha två st, eller möjligen tre men de kommer inte vara vana servitriser eller något, det är några ungdomar från gymnasiet. De ska duka fram snittar o champagne innan vi kommer dit, se till att maten är framdukad o fylla på av den, koka kaffe o ta fram tårtan och lite mer småplock plus fylla upp diskmaskinen ett par gånger, men det mesta tar vi från cateringfirman så det kommer inte att bli massor av disk då de tar tillbaka tallrikar mm smutsigt.

Svar på tråden Hur många serveringspersonal?