• Äldre 15 Aug 22:25
    3982 visningar
    7 svar
    7
    3982

    Rekommenderad guldsmed STHLM ??

    Hejsan! Just nu befinner jag mig i ringarnas oändliga djungel. Jag och min blivande ska officiellt förlova Oss med ringar i november men har ännu inte bestämt oss för vilka ringar vi vill ha. Vi är överens om att de gärna får vara både silver o guld. Jag kom nyligen på att jag har 4 gram guld hemma o lite silver smycken som inte används. Nu fick jag iden att ta det till en prisvärd guldsmed i Sthlm där vi bor. Någon som kan rekommendera en guldsmed ?? Någon som vet om det blir billigare lr dyrare i slutänden ?? Tcksam för svar

  • Svar på tråden Rekommenderad guldsmed STHLM ??
  • Äldre 16 Aug 23:25
    #1

    Jag skulle vilja rekommendera http://www.svensktguldochsilversmide.se/, de ligger i Sickla köpcentrum. Jag träffade på dem på Bröllopsmässan och åkte till dem efteråt. Min ring hade jag redan köpt på Guldkedjespecialisten (de köper också guld), men nu ville jag göra några smycken till bröllopet. Jag beställde örhängen och hängsmycke, i pärlor och diamanter och fick en fantastisk service. Guldsmeden verkar vara väldigt erfaren och man kan beställa helt vad man vill ha. Mina smycken kan du se på min blogg. De har hela butiken full med tackkort från brudpar som har tillverkat sina ringar hos dem.


  • Bibi
    Äldre 17 Aug 17:00
    #2

    Min M2B friade med en ring gjord av Annika Bertilsdotter i Gamla Stan. www.bertilsdotter.se Hon gjorde senare även våra förlovningsringar, och kommer även att göra om en ärvd ring till min vigselring. Vi kunde lämna in gammalt guld som delar av betalningen. Hon är väldigt duktig, väldigt trevlig och mån om att allt skulle bli bra.

  • Samant­a706
    Äldre 18 Aug 13:47
    #3

    Varför inte handla online du har Vigselbutiken, www.hellkes.se där köpte vi våra. Du kan ju alltid fråga om dom tar emot ditt guld det tror jag dom flesta gör.

    Lycka till!

  • Belove­d
    Äldre 20 Aug 19:19
    #4

    Vill rekommendera guldsmed Jenny Fors Gentele, hon är en fantastiskt duktig och skicklig guldsmed. Både hon och hennes far, Anders Fors är bra namn inom yrket.
    Gå in på hennes hemsida: http://www.jewellerybyjenny.se/

  • Arland­a2011
    Äldre 20 Aug 23:00
    #5

    WA Bolin

  • pratkv­arn
    Äldre 20 Aug 23:12
    #6
    Jenny Meissner Gunnarzon www.jennymeissner.se
  • Äldre 20 Aug 23:38
    #7

    Jag är såååå nöjd med förlovningsring + vigselring från Sundbybergs Guldsmedsaffär! 

    Vi gjorde ringarna efter egen design och med gröna diamanter. Guldmeden där pratar bara engelska men kan verkligen sin sak.

    Hoppas du hittar någon du gillar. 

     

Svar på tråden Rekommenderad guldsmed STHLM ??