Min dukning!
Har börjat med dukningen. I vaserna ska jag ha vita blommor och placeringskorten är silvergrå. Vill ha ganska stilrent och enkelt. (jag vet, stolarna skär sig lite, men det är vad som finns)Tyck till och kritisera utan rädsla! :):)
Har börjat med dukningen. I vaserna ska jag ha vita blommor och placeringskorten är silvergrå. Vill ha ganska stilrent och enkelt. (jag vet, stolarna skär sig lite, men det är vad som finns)Tyck till och kritisera utan rädsla! :):)
Jag tycker att det blir riktigt bra. Och vem ser stolarna när folket har satt sig
Det enda jag kan kritisera är att du aldrig ska lägga iho kniven och gaffeln.
Även om det inte står en tallrik på plats så ska kniven ligga till höger "om tallriken" och gaffeln till vänster "om tallriken".
Om du vill så kan du ställa servetten där tallriken ska stå för att liksom "fylla upp" på bordet. På så sätt får placeringskortet en bra plats vid glaset
Jag tycker att du ska vrida servetten neråt, Ser väldigt mysko ut. har jobba i Resturang.
Jag tycker att du ska vrida servetten neråt, Ser väldigt mysko ut. har jobba i Resturang.
Jag tycker omedelbart att den ser lite tråkig ut... MEN det blir nog bättre när du fyllt ut lite och fått gröna blad etc.
Några tankar;
Ska ni inte ha vattenglas?
Sätt ner servietten närmare bordskanten, om inte det går pga av program etc så hade jag nog valt en annan vikning. Det ser konstigt ut när de står sådär långt bak.
Dela på kniv och gaffel som någon sa tidigare.
Kanske du kan blanda vita och mörkrosa blommor för att matcha in stolarna lite och ge lite mer "umpf" till bordet?
Eller köpa sådana dära silverchoklad hjärtan att sprida ut på bordet för lite mer glam.....?
Lycka till i alla fall och det blir säkert en kanonmiddag!
sevetten borde stå i mitten och kniv och gaffel på varsin sida , så står det alltid på fina ställen :)
ser ingen bild..? borttagen?