Kyckling som varmrätt. Tips någon??
Vi ska ha följande meny på vårt bröllop i augusti
Förrätt:
Sparrissoppa med lättrökt laxkub samt marinerad sparris Varmrätt:
???????? Efterrätt: Lime- och myntamarinerade jordgubbar med flädersorbet
Vi har bestämt oss såpass långt att vi ska ha kyckling som varmrätt, men vi behöver förslag på detta!!
De färdiga förslagen från krögaren är följande:
*Timjansstekt majskycklingbröst med kräftrisotto, chorizo och dillolja
eller
*Citrusstekt majskyckling med rosmarinpolenta, confiterade tomater, ruccola, parmesanflarn samt balsamicosky
Vad tycker ni om de förslagen? ...jag fastnade inte direkt för något av krögarens förslag...de är inte dåliga...det bara klickar inte för min del.
Vi vill ha vitt vin till så det är också något som måste "passa" in.
Har ni något eller flera bra förslag på kycklingrätter?
Tacksam för all hjälp vi kan få
