• Jessic­a och Daniel
    Äldre 30 Jul 09:15
    2764 visningar
    2 svar
    2
    2764

    Du måste ta bort gallblåsan omg!!!

    Karln åkte in på ul pga lite magkatarr syndrom... På röntgen säger dom endast, du måste operara bort gallblåsan omgående och sen gick dom... Där står karln som är mkt mkt mkt känslig för sådana besked... Ingen att prata med osv.. Han går bort till kirurgen och frågar där vad detta innebär och då hälsar sköterskan i kassan att han kommer bli uppringd av läkaren i nästa vecka... Nästa vecka gifter vi oss och han kommer inte palla att gå o tänka på detta ( snudd på dödsångest) samtidigt som vi ska ha färilarna i magen inför vigseln... Vad kan jag säga som lugnar honom? Måste man ta bort gallblåsan helt ( han har troligen gallsten) och kan man dricka alkohol i detta läge nu innan op?
    Hur länge tros han få vänta tills han op kallas?
    Många frågor men det blev mkt nu...

  • Svar på tråden Du måste ta bort gallblåsan omg!!!
  • Astro
    Äldre 30 Jul 09:45
    #1

     


    Men usch vad tråkigt så nära inpå bröllopet, och att inte ens få ordentliga besked!


    Ring till kirurgen och be att få vettiga besked! Förklara att ni ska gifta er nästa vecka och att ni måste veta! Jag kan tyvärr inte svara dig på hur lång tid ni kan behöva vänta, det beror dels på exakt vad som är fel i din BM:s gallblåsa men också vilket landsting man hör till och hur deras rutiner är.


    Men det finns ju lite klassiska tips typ, undvik ägg, äpplen etc. Fråga även om det, sån information borde ni ha fått.

  • Bröllo­psnorp­an
    Äldre 30 Jul 10:01
    #2

    Fy, vad uselt! Så får man inte behandla människor! Hoppas ni kan få tag på lungnadne besked så bröllopet blir en glad och lycklig dag utan att detta hänger över er!


Svar på tråden Du måste ta bort gallblåsan omg!!!