• BMTS

    Kort bröllopsresa i augusti?

    Jag och blivande maken kommer att åka på en kort bröllopsresa direkt efter vårt bröllop i slutet av augusti. Vi sparar den längre resan till senare i vinter, men just efter bröllopet har vi möjlighet att vara borta i max 1 vecka. Var ska vi åka??

    Vi vill helst komma till ett ställe där vi kan ha lugn och ro - inte jättemycket att göra och tusen intryck utan bara kunna koppla av och smälta alla intryck från bröllopet. Sol och bad, storstad, natur, nära eller långt bort har mindre betydelse. Har ni tips på resmål som passar för en kortare tur i augusti?

  • Svar på tråden Kort bröllopsresa i augusti?
  • AnKen

    Vi ska göra precis som ni. Vi åker till London direkt efter bröllopet i början på augusti men kommer också ta en avstickare till Downs och Kanalkusten. I det området är det lite mer romantiskt och det finns möjlighet till sol och bad! Det är ju augusti!

    Sedan i vinter så kommer vi nog åka till västindien på den "riktiga" resan med rätt efternamn och allt :)

  • Plutten2010

    Jag rekommenderar verkligen Kroatien. Vi var där för två år sen och bodde på en ö som heter Ciovo strax utanför Split. Hittade boende för en billig peng och njöt verkligen av varandra när vi var där. Möjlighet finns att åka in till en liten fin Unesco-skyddad stad som heter Trogir och man kan också lätt ta sig in till Split om man vill.

  • basilika17

    Vilket flygbolag valde ni? Ryanair går väll inte dit?

  • Pyttsan

    Åland är underbart vackert och i augusti är det varmt i vattnet och inte lika mycket turister som i juli! Hyr en stuga med cykel,båt eller kanot och ni får njuta av livet och underbar natur!

  • Plutten2010

    Vi åkte med Norwegian (flyger även till fler destinationer i Kroatien). Ryanair flyger till Zadar en bit utanför Split.


    basilika17 skrev 2010-04-13 10:35:07 följande:
    Vilket flygbolag valde ni? Ryanair går väll inte dit?
Svar på tråden Kort bröllopsresa i augusti?