• Grodan­oJag20­10
    Äldre 15 Mar 14:52
    5229 visningar
    8 svar
    8
    5229

    Modifast! Fler som dricker detta?

    Hej alla!
    Då jag provat det mesta för att gå ner i vikt med hjälp av läkare, dietister, matprogram och tabletter utan resultat så jag jag nu bestämt mig för att testa Sahlgrenskas viktminskningsprogram med Modifast kuren.

    Har testat smakerna innan och tycker att de är helt ok.
    Någon mer som dricker detta och hur går det för er?

  • Svar på tråden Modifast! Fler som dricker detta?
  • Grodan­oJag20­10
    Äldre 16 Mar 08:28
    #1

    Ingen?

  • Steinh­ammers­fru
    Äldre 16 Mar 08:41
    #2

    Nej jag dricker inte Modifast men jag går på Xtravaganzas program. Så nu, sen 4 veckor tillbaka, så går jag bara på "sopporna". Tror inte det är någon större skillnad på "pulverna".
    Jag mår super! Ska väga mig ikväll på kursen (vi ses en gång i veckan). Förra veckan hade jag tappat 7.7kg fett på tre veckor.

  • KatjaB
    Äldre 16 Mar 08:43
    #3

    Testade modifast men tyckte faktiskt att smaken var helvidrig. Xtravaganzas har jag också provat och deras drycker o soppor är faktiskt godare, men dyrare.
    Jag har själv inte medlemskap där utan testat genom en kompis.

    Men funkar gör det ju om man vill gå snabbt ner oavsett vilket av dem man använder.

  • lillal­yckan
    Äldre 17 Mar 23:09
    #4

    Jag har gjort några mindre svängar med Modifast. Brukar ta en dl minimjölk i för att få bättre smak och det blir det faktiskt riktigt gott (speciellt banansmaken) MEN nu har jag börjat viktväkta sen ett par veckor tillbaka och räknade då ut pointsvärdet på Modifasten. Det skiljer nästan ingenting och jag får äta så mycket mer med viktväktarna och har fortfarande gått ner runt 1,5 kg i veckan. Så inget svårt val för mig iaf...

  • Grodan­oJag20­10
    Äldre 18 Mar 12:51
    #5

    Roligt att se att det funkar. För mig spelar det ingen roll om jag går ner fort eller långsamt. Bara jag går neråt.. Vet inte vad som är fel. Jag står helt stilla.
    Tack för tipset om lite minimjölk i. Ska ta och testa det sen när jag börjar med det. (Har inte fått hem dom än)

    Ok, härligt. Jag förstår ditt val. =DHar provat viktväktarna men det funkade inte för mig. Jag blev för nojjig och det slutade med att jag i princip slutade att äta. Tänker jag för mycket på det så får det den effekten tyvärr..

  • heffak­lump
    Äldre 18 Mar 22:02
    #6

    Ang smaken på modifast, om du har tillgång till mixer så kör den där i. Antingen med några isbitar för att få lite fluffig känsla eller med bär. Min favvo är vaniljen med hallon och blåbär.....mums!!!

    Jag är ingen som dricker det flera gånger om dagen varje dag och inte för att gå ner i vikt. Jag tycker det är praktiskt att göra som frukost eller mellanmål, dessutom himla gott om man piffar till dom med bär =)

    Lycka till!!

    //F

  • uppoch­hoppa
    Äldre 18 Mar 22:15
    #7

    Jag rekommenderar beslutsamhet och långvarig satsning i träning och hälsosam mat. Jag vet att det är allt annat än lätt, men det går. Kika på biggest looser på kanal 5 klockan sju och GÖR jobbet. Det finns tid för träning, hitta den i er livsstil och skapa en ny bild av vem du är.

    www.uppochhoppa.se inspirerar jag till stordåd och utfall i reklampauserna. Häng på!

  • emerss­on
    Äldre 20 Mar 18:04
    #8
    uppochhoppa skrev 2010-03-18 22:15:34 följande:
    Jag rekommenderar beslutsamhet och långvarig satsning i träning och hälsosam mat. Jag vet att det är allt annat än lätt, men det går. Kika på biggest looser på kanal 5 klockan sju och GÖR jobbet. Det finns tid för träning, hitta den i er livsstil och skapa en ny bild av vem du är. på www.uppochhoppa.se inspirerar jag till stordåd och utfall i reklampauserna. Häng på!
    Rolig och inspirerande blogg :)
Svar på tråden Modifast! Fler som dricker detta?