• duochj­ag09
    Äldre 28 May 14:36
    2492 visningar
    13 svar
    13
    2492

    3 månader kvar till bröllop, behöver få bort några kilon.....

    Då var det bestämt att vi ska gifta oss Och det om 3 månader redan....

    Så stor som jag är nu har jag aldrig varit Perfekt timing för bröllop! Så nu behöver jag disciplinera mig och försöka gå ner så mycket som möjligt till giftermålet. Någon som är i min situation och vill kämpa ihop med mig? behöver all hjälp jag kan få....

  • Svar på tråden 3 månader kvar till bröllop, behöver få bort några kilon.....
  • roodeb­erg
    Äldre 28 May 14:38
    #1

    gå med i

    www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3403117.html

    där samlas några av oss

  • lindab­87
    Äldre 29 May 00:07
    #2

    Hej !

    Jag är gärna med dig här ska gifta mig om 2 månader 25 Juli!
    Har börjat och har gått ner ca 5 kg men vill gärna gå ner 5 till om inte lite till :) Man behöver allt stöd man kan få, det är svårt att stå imot frästelserna ! Så vad för sätt har du tänkt dig för att gå ner i vikt??

    :)

  • Sommar 2010
    Äldre 29 May 00:43
    #3

    www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3431619.html

    CK går fort för många, men det är ganska tufft.

    Lycka till!

  • MissMi­jah
    Äldre 29 May 06:50
    #4

    Hej!

    Jag är i samma sits, ska gifta mig 15e aug och vill ner minst 6 kilo till. Har redan gått ner 8-9 kg sen i januari. Men på sista tiden har jag tappat min motivation, så jag har stått still ganska länge. Men nu gäller ju slutspurten!

    Ska börja dagen med att stå på min stepmaskin nu innan jobbet.

  • duochj­ag09
    Äldre 29 May 06:52
    #5
    lindab87 skrev 2009-05-29 00:07:59 följande:
    Hej !Jag är gärna med dig här ska gifta mig om 2 månader 25 Juli!Har börjat och har gått ner ca 5 kg men vill gärna gå ner 5 till om inte lite till :) Man behöver allt stöd man kan få, det är svårt att stå imot frästelserna ! Så vad för sätt har du tänkt dig för att gå ner i vikt?? :)
    Ja nu ska jag verkligen satsa! Svårt när man har 2 små barn men det går bara man slutar vara så lat som jag är...

    Jag ska röra på mig varje dag, antingen långpromenader, springa eller stå på crosstrainern. Försöka sluta med så mycket sötsaker som möjligt (svårt), dra ner på kolhydrater. Helt enkelt äta nyttigt och sunt. Har en del cambridgesoppor hemma som jag kommer att varva med.

    Hur gör du?
  • duochj­ag09
    Äldre 29 May 07:25
    #6

    Sommar 2010 skrev 2009-05-29 00:43:05 följande:


    www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3431619.htm... CK går fort för många, men det är ganska tufft.Lycka till!
    Jag har en del CK-soppor hemma. Ska köpa lite mer. Klarar inte av att köra helt rent men jag ska helt klart varva sopporna med nyttig mat
  • duochj­ag09
    Äldre 29 May 07:28
    #7
    MissMijah skrev 2009-05-29 06:50:21 följande:
    Hej!Jag är i samma sits, ska gifta mig 15e aug och vill ner minst 6 kilo till. Har redan gått ner 8-9 kg sen i januari. Men på sista tiden har jag tappat min motivation, så jag har stått still ganska länge. Men nu gäller ju slutspurten! Ska börja dagen med att stå på min stepmaskin nu innan jobbet.
    Oj vad duktigt att träna innan jobbet!!!

    Jag är som du...motivationen tryter efter att tag Så jobbigt då. Men med hjälp av varandra ska vi väl kunna klämma några kilon de sista månaderna?

    Hur gör du får att gå ner?

    Träning är verkligen ett måste för att jag ska tappa vikt. Speciellt nu när man fött 2 barn och blivit lite (hmmm) äldre....Så det är verkligen det jag ska köra stenhårt på. Då är det lättare med maten oxå...
  • MissMi­jah
    Äldre 29 May 07:35
    #8
    duochjag09 skrev 2009-05-29 07:28:20 följande:
    Oj vad duktigt att träna innan jobbet!!!Jag är som du...motivationen tryter efter att tag Så jobbigt då. Men med hjälp av varandra ska vi väl kunna klämma några kilon de sista månaderna? Hur gör du får att gå ner?Träning är verkligen ett måste för att jag ska tappa vikt. Speciellt nu när man fött 2 barn och blivit lite (hmmm) äldre....Så det är verkligen det jag ska köra stenhårt på. Då är det lättare med maten oxå...
    Hehe, ja men frågan är om jag hinner träna nu.Har diskat och ordnat frukost till sonen o.s.v. Men jag ska nog hinna bränna 200 kcal på maskinen nu iaf.

    Hur jag gör? Hm, ja. Jag äter kalorisnålt, har kört en del måltidsersättning, äter mycket grönt och har rört mycket på mig. Mestadels promenader. För vanlig träning HATAR jag verkligen. Det är SÅÅÅÅ tråkigt! Men nu blir det promenader eller trappmaskinen.

    Men imorgon ska jag på efst så då lär det inte bli så sunt.
  • MissMi­jah
    Äldre 29 May 08:15
    #9

    Nu har jag iaf hunnit steppa 200 kalorier. bättre än inget! Och det blir promenad till jobbet och en sväng in på willys för att köpa lite smaskiga frukter.

    Kom igen nu brudar! We can do this!

  • Hammer­man
    Äldre 29 May 09:52
    #10

    Kör styrketräning 4-5 pass i veckan och kondition övriga dagar.

  • duochj­ag09
    Äldre 29 May 09:57
    #11

    Känner mig nöjd med morgonen. Har precis varit ute och gått med lille sonen efter att lämnat store killen på dagis. Nu äter jag havregrynsgröt Ska nog orka en runda på crosstrainern i kväll med...

  • Asil78
    Äldre 29 May 10:26
    #12

    Tycker ni verkar kämpa på riktigt duktigt allihopa!! :)
    Jag har gått ner 5.5 kg på ett par månader men har några kilon kvar innan jag är nöjd.
    Det som har funkat för mig är regelbundna måltider, 4 st/dag med 2.5-4 tim mellanrum, att sluta med godis (men riktigt mörk choklad unnar jag mig ibland hehe) och så att motionera lite förstås.

    Jag vet att jag aldrig skulle kunna få i mig pulvermat men tror säkert det funkar. Man går ju så klart inte ner lika snabbt om man bara äter "vanlig" mat men det är nog lite lättare rent psykiskt iaf om inte annat :)

  • lindab­87
    Äldre 29 May 23:11
    #13

    Okeej !

    Ja, det gäller att man går in för det ! Det är inte lätt och jag har såå svårt att låta bli choklad men känner nu att det går rätt bra då man har något att göra det för ;)
    Jag började dricka nutrillette och sådana drycker men jag tål inte det som är i som ger mättnadskänsla utan jag spyde bara , så istället för det dricker jag ett glas blåbärs soppa eller saft soppa ! Äter bara sallad och lax eller kykling osv !
    Tyvärr i helgen så kommer det bli fusk då man gubbe tänker bjuda ut mig på restaurang imorn och på söndag är det moprs dag så då ska vi först till hans mamma och äta sen till min :S Men efter det ska jag ta nya tag ! Får helt enkelt trampa 5 min extra på min maskin i helgen :) Men jag tror att man måste unna sig något 1 gång i veckan för annars tröttnar man och jag vet att jag själv inte klarar av att bara dicka då får jag panik så lika bra att jag äter något 1 gång om dagen annars klarar jag inte av att låta bli alla frästelser :S Tyvärr ! Oj vad långt det blev ! Men jag tänkte börja köra stenhårt på måndag ! :)


    duochjag09 skrev 2009-05-29 06:52:44 följande:
    Ja nu ska jag verkligen satsa! Svårt när man har 2 små barn men det går bara man slutar vara så lat som jag är...Jag ska röra på mig varje dag, antingen långpromenader, springa eller stå på crosstrainern. Försöka sluta med så mycket sötsaker som möjligt (svårt), dra ner på kolhydrater. Helt enkelt äta nyttigt och sunt. Har en del cambridgesoppor hemma som jag kommer att varva med.Hur gör du?
Svar på tråden 3 månader kvar till bröllop, behöver få bort några kilon.....