• guppi17

    Långvariga svampproblem. Gyn i GBG??

    Jag har haft problem nån slags långvarig svamp nu i snart ett år.
    Äter regelbundet flukonazol mot det, men svedan och ömheten försvinner inte ändå. Det kliar egentligen inte så mkt, mest när jag rör på mig. Alltså mer irriterat och svidande/ ont än kli. Såklart funkar inte sex. Nu den senaste månaden har det även luktat konstigt och varit mer flytningar.
    Har varit hos flera olika gynekologer, men de kan inte se nåt annat fel.
    Undrar om någon har upptäckt nåt bra mot dessa besvär? Eller fått en annan diagnos? Dom har testat mot bakteriell vaginos osv och är inget sånt.

    Framförallt undrar jag om nån känner till en bra gynekolog i Göteborg när det gäller dessa problem? Spelar ingen roll om det är privat..

    Tacksam för svar.

  • Svar på tråden Långvariga svampproblem. Gyn i GBG??
  • Tooticki

    Ing-Marie Berg, Nordstadstorget 6. Hon är duktig och tar en på allvar.

  • Malin och Joel

    Frölunda Specialistsjukhus är jättebra, tycker jag!

  • anna197904

    hej. har haft exakt samma problem som du beskriver under flera år. bytte ppiller o då försvann ALLA problem! började äta minipiller. nu när jag inte äter alls har jag inte heller problem. min mormor har till o från liknande problem. hon smörjer underlivet m oljan "underbaraliv" från www.rosagarden.se/. hon säger att det blivit radikalt bättre! kan ju va värt o prova! vet att man är nära att bli galen av allt kliande o svidande o jobbigt!!

  • Babajaga

    Varje gång jag duschar så "tvättar jag underlivet med olja, och sedan jag började med det har jag sluppit klåda och dålig lukt.

Svar på tråden Långvariga svampproblem. Gyn i GBG??