• Brud!

    Den ultimata lokaltråden i Malmö, Skåne nr2

    Ok, nu skapar jag en snodd lokaltråd nr 2 för bra lokaler i Malmö regionen.

    obs! Kommentarerna är inte mina, denna info har jag hittat på nätet ? blandade sajter! Dock det mesta från BT.

    Lägg gärna till mer info om ni har eller om nåt behöver uppdateras.

    Hemvärnsgården i Kyrkheddinge: Denna lokal valde vi. Den har de ovan nämnda kriterierna och personalen är mycket vänlig! Lite slitet på utsidan och insidan men charmen överväger detta. Personalen fixar allt - mat, dukning, disk, städning, sätter upp dekorationerna, fördrinkar, groggar och nattamat! tallrikar och bestick ingår. Glas finns men man får betala lite extra för disken av dem eftersom man får ta med egen dryck. Dukar och servetter i linnetyg finns att hyra. När vi var där förberreddes bröllopsmiddag och det doftade ljuvligt från köket, vilket lovade gott Liten park finns på baksidan och huset ligger en bit från vägen så att bilarna inte stör så mycket. Priset är bra!

    Boklunden: Mycket trevligt bemötande från personalen som var villiga att anpassa allt efter våra önskemål Lokalen ligger underbart med skogen utanför. Gifter du dig på våren blommar vitsipporna som en hel matta utanför. Mat och dryck köps från restaurangen och priserna är bra. Vi backade på att det kändes för stort för vårt sällskap även om personalen menar att det finns olika lösnignar på detta. De har flera olika rum och kan dela av dem. Priset är helt klart överkommligt! Maten var jättegod. Det är en gullig lokal med vackra omgivningar. De har inte utskänkningstillstånd så länge, så kl. 1 var festen mer eller mindre slut, kan vara viktigt att tänka på eftersom dagen går så fort, de hade dessutom vigsel kl. 16 och fotografering efteråt. Bruden var också lite besviken på bröllopstårtan, så det kan vara läge att kolla om man kan ta med den själv istället och därmed få billigare kuvertpris. De är oxå väldigt noga med tiderna, förmodligen pga maten, så det gäller att ha ett väl tilltaget och välplanerat tidsschema. Allt annat var kanon. Vi behövde inte tänka på nånting, de fixade allt!!! Både Jens och Kristina som driver stället är jättegulliga!! De brukar ha öppet hus på söndagar, åk ut och titta. Om du ringer innan och säger att i ska gifta er så får ni en liten visning. Måste tillägga att de håller grymt bra priser. Allt från servicen till maten, precis allt. Kan varmt rekomendera dom! www.boklunden.se. Vi är mycket nöjda, de är trevliga och fixar allt, man får inte ha med något själv. Boklunden ligger ute i skogen och det är mycket vackert runt om.

    Flädie ost och vin: Vill du ha denna lokal så snabba dig. Det är dock dyrt i vårt tycke men alla prioriterar olika så kanske är detta något för dig? Det kostar många många tusenlappar i grundhyra och då ingår inte särskillt mycket. Du får t.o.m. hyra kandelabrarna extra om du önskar sådanna. Men - då utlovas det också att de är i bästa skick Maten ska vara ljuvlig enligt vänner som varit där. Bilderna på nätet är fina med vackra stolar och dukningar. Du kan hyra hela anlägningen och sova över där och bada i polen dagen efter. Låter härligt! Vi har bara hört gott om stället och ett stort plus är att man kan ta med alkoholen själva, kocken rekommenderar dock vad man skall köpa beroende på vilken mat man väljer. De står för servering och ev. bar och annat som behövs under dagen. Man hamnar på ca 500/kr per kuvert, inkl mat, servering, dukar och servetter, städning, personal i baren. Lokalhyran tror jag är 12 500 på lördagar. I hyran ingår: - bord och stolar - glas och porslin ? städning - blommor i entrén och på toaletterna - frotte´handdukar, tvål och toalettpapper. Sedan tillkommer avgift för: - servering ca: 90 kr /person ? dukar ? mat. www.fladiematvingard.com/

    Axelgård i Vallkärra: Denna lokal är hett omdiskuterad i tidigare inlägg. Vi tyckte att fläkten surrade högt och att det luktade lite konstigt i lokalen (kanske är vi känsliga). Det var slitna toaletter och de två olika rummen som man kan hyra ligger långt ifrån varandra så det finns risk att festen delas upp för mycket. Det positiva är att gården ligger fint och att damen som visar runt är mycket vänlig. Det är vackra bjälkar i taket på festsalen och det finns en scen om du önskar att band kommer och spelar. Allt porslin finns på plats. Dock: Tallrikarna är vita med brun kant runt om. Boka via Holger Andersson 046-248069. vänner till oss har gift sig där och var jätte nöjda. Utanför Lund finns Axelgård, torn.km.scout.se/axelgard/. Det är ett bra ställe där man får fixa allt själv. Det är en scoutgård som delar en kullerstensbelagd gård med ett stall. Runt om är det hästhagar och ängar och några hus. Stor bra sal för middagen med upphöjd scen. Köket är inte gigantiskt men funkar absolut. Vi hade 75 gäster och sittande trerätters med serveringspersonal och det gick alldeles utmärkt. Det finns även två extrarum med stolar & bord. Hyran är 3700:- tror jag och man kan köpa till städning för en billig penning.

    Kallbadhuset i Bjerred: Kanske lite otippad som festlokal men vi hoppades på denna då det vore roligt med lite annorlunda ställe. Bryggan är lång... Det blåste väldigt när vi skulle gå dit ut. Om det är regn är det kanske inte så roligt. Lokalen är jätte fin, modern med mycket trä, men ganska liten. Det finns inte plats för dans men middag. Personalen var mycket trevlig och ordnar gärna bröllopsmiddag! Fina bilder finns på deras hemsida.

    Långa Längan Bjärred. De har bra matföslag långt under 250 kr , i alla fall vad det gäller buffémat. lokalen kostar 4000:-, och jag har för mig att de tar max 60-65 personer. Anses vara slitet. 140:- för buffé å då ingår det mycket mat per person... kolla upp dom nummer dit är 046-294951.

    Församlingsgården i Torns församling (Heter den torngården? minns inte nu längre): Brunt tegelhus -men - det blir bättre när du väl kommer in: Handikappvänligt, frächt, vita tallrika och fina glas, vänlig dam som visar runt och bokar(!!!) Stor sal med trägolv och flygel. Uteplats med ett mycket vackert hus som utsikt. I festsalen finns ett stort fönster med infällt glaskors i olika färger. Vackert, kyrklikt. Högt i tak, reglerbart ljus, stereoanläggning att låna. Priset var bra. Du tar lämpligast maten via catering. Dukar kan hyras på plats. Det finns ett rum till som kan hyras men precis som på axelgården ligger det en bit bort. Frächa toaletter och rent kök! detta var vårt bästa alternativ tills vi kom till Hemvärnsgården. Vi tvekade på det stora fönstret med korset. Det är jätte fint, verkligen, men vi vill byta stämning efter vigseln i kyrkan och därför undvika känslan av att vara kvar i en sådan.

    Festsalen på Bladins skola i Malmö: Jag har inte varit inne i den eftersom vi fick veta att den inte var lämplig för rullstolsburna. Har dock sett den utanpå och kan meddela följande: ligger jätte vacker i park. Fin fasad. Centralt i Malmö. Om jag minns rätt finns det inget kök. Oklart om porslin finns. Lokalen var en välbevarad sekelskiftesherrgård och lagom för cirka 50 - 100 gäster. Cateringen hette Gazpacho och det var en schysst buffé. Även SPOT har bra catering.

    Häckeberga slott: Underbart vacker lokal med runda bord (vilket vi egentligen ville ha), modern konst på väggarna (går att trolla bort enkelt för den som så önskar) och mycket trevlig personal. Läget är perfekt för högtidligt bröllop med sjön runtom och skogen som en kulliss. Priset är högt. Jag är inte klar över om du kan hyra eller måste hyra hela slottet med alla hotellrum. Man är tvungen att boka hela slottet inkl övernattning. Här får plats max 85 personer till middag. Maten: 4-rätters meny. Kuvertpris 1095 kr/vuxen (inkl. välkomstdrink med tilltugg, 4-rätters meny, vinpaket, kaffe & tårta samt avec.). Man kan endast boka hela slottet till ett pris av 30 000 kr. Sen tillkommer mat mm. Häckeberga Slott är av en sådan storlek att de inte kan arrangera bröllop och samtidigt ha andra gäster boende - detta innebär att slottet hyrs i 24 timmar med alla gästrum, salonger, matsalar.... allt. www.hackebergaslott.se

    Margaretapaviljongen i Malmö: Om du söker på detta på nätet får du upp en vacker bild på en trevlig paviljong mitt i parken. Vi blev förvånade då vi kom dit och det inte var detta ställe man kunde hyra för bröllopsfest utan restaurangen/cafeét brevid. Där serverades mat på plasbrickor till turisterna som satt i solen vid plast-möblemanget. Detta var inte alls stället vi letade efter men det sitter en lapp uppe i lokalen där det står att de gärna ordnar bröllop.

    Kfuk-Kfum Malmö Bergakungens-sal: På bild på nätet ser den fin ut. Jag har dock inte sett den personligen. När vi kom och skulle titta pågick det afrikansk mässa i denna sal och det fanns inte möjlighet att klampa in där. Det är många trappor och inte alls anpassat för rullstol så därför har jag inte utforskat det närmare. Vet dock att det är lämpligast med catering. Lokalen ligger mitt i Malmö och jag tror att det kan vara svårt med parkering utanför, vi hade problem när vi kom en söndag kl 14. www.malmo.kfuk-kfum.se/lokal.html . Bergakungens sal är lite "pampigare" och finare än Druidorderns sal. Bergakungens sal tar de betalt för porslin o glas. 6000kr + en kuvertsavgit på 45kr/pers för porslin och städning. Om jag har förstått allt rätt så är denna lokalen godkänd för 150 personer, men det finns bara grejor till ca. 100 pers sa de som hyrde ut.

    Dalby gästis: Lokalen ligger en våning upp och är ljus och vacker. Fina stolar, lampor och bord. Det finns ett litet rum brevid för drinkar etc. Bra avstånd från Lund! Vi blev trevligt bemötta när vi ringde och kunde komma och titta när vi ville. Inte anpassat för handikappade.

    Ärtholmsgården: Har själv varit här på bröllop. Ligger bra i Malmö. Maten är bra. Vacker dukning. Gård med singel utanför och parkering i ett. Ingen trädgård. Rullstolsvänligt tror jag. Vi backade på att det bara är en sal och en liten hall. www.artholmen.se/1024/index1.htm . De fixar 3-rätters middag, tårta, kaffe och nattamat och all dricka, man får alltså inte ha med något själv. Han sa att om man bjuder på allt, dvs fri bar efter middagen, brukar det bli ca 600 per kuvert.

    Katrinetorps Herrgård utan för Malmö centrum: Vackert!!! Tyvärr var det redan bokat då ringde så jag vet inte så mycket om hur det ser ut invändigt men utsidan är prima. Park bakom, välskött fasad, vänner har varit där och säger att det är bra mat. Priset var i högre mellanklass tror jag. Det finns en sal med vita väggar, målnignar och ljus miljö (jag kikade genom fönstret) och en "sal" med bjälkar, grövre trä och varmare färjer. Titta på nätet och ring direkt om du tror att det kan vara något för dig. vi var ledsna att vi inte fick möjlighet att överväga det ens. Katrinetorp kostar 6000 att hyra. Priset på kuvert ligger på ca 850kr utan blommor och tårta. Den lilla, som är en hel våning i sekelskiftesstil, ta ca 60 pers och kostar 6000 att hyra. Den stora, som är ett magasin som mer ser ut som en stor lada, tar drygt 100 pers och kostar 10 000 att hyra. All mat och alkohol köps från restaurangen. Han sa till oss att man kunde boka direkt på hemsidan, och där kan man även se när det är bokat! Gå in på www.malmo.se/katrinetorp.

    Ängavallen utanför Malmö: Serverar ekologisk mat, vilket är trevligt men också gör att det blir dyrare. Detta är ett fint ställe som kanske varit aktuellt för oss om det inte legat så långt bort. Ängavallen ligger på 940kr per kuvert.

    Ringsjö världshus: Också en bit att köra från vår kyrka. Personalen är mycket vänlig! Stället ligger med utsikt mot sjön, liten park nedanför. Maten en söndag när vi var där var traditionell svensk. Jag ser denna lokalen som lämplig för ett mindre bröllop där det är viktigare att det är trevligt och familjärt än flott.

    Heleneholms slott i Malmö: Ligger precis vid vägen i en liten park/trädgård. MacDonalds ligger runt hörnet. Fördelen är att du är mitt i centrum. Vi tyckte att det var väldigt slitet utanpå och valde att inte gå vidare med försöken att få titta inuti. Vi blev nog också lite avskräkta av att det för dagen låg en mycket avklädd man och solade på gräsmattan. kanske är det ej underbar lokal inuti? Jag kan inte hjälpa dig vidare i detta. bra lokal, sådär mat. Inte så stort. Maten var inget vidare alls, stället ar ganska slitet+att de hade glömt vissa delar av dukningen. I verkligheten var det ett riktigt spökslott. Litet, slitet, skitigt och det första båda två tänkte när vi kom in där var att det luktade illa.

    Alnarps restaurang: som var praktiskt, bra på många sätt med en fin park utanför och stor altan med ett näsduksträd hängande över (jag tror faktiskt att det hette så. Dock: plastgolv och lite känsla av skolmatsal. Mer positivt var - trevlig personal och flera olika rum som går att nyttja. Handkiappvänligt. Bra pris. Vacker natur/trädgård, fin mat, bra servcie, bra krögare och jättefina lokaler. Dessutom helt OK priser. Man får dock ordna all dricka själv (ej kaffe). Vi är jättenöjda. Fråga efter Magnus. www.alnarp.se. Lokalen kostar 5000, sen betalar man för mat och serveringspersonal. Dricka får man fixa själv. Alnarps restaurangen i Alnarps. Nås via hemsida alnarp.se. Suverän mat, suverän service till ok pris. Vi är supernöjda! Är billigt och mycket trevlig personal ligger precis utanför Malmö så går snabbt att ta sig dit och man kommer mycket i pris. Alnarpsparken är jättevacker.

    Luftkastellet vid brofästet. Kostar också en del att hyra (ca 10 000 sek för en dag) men lär vara något alldeles extra. Vi kollade upp det när vi letade festlokal, men det var nån extra summa som tillkom om man var under 100 gäster så därför blev det aldrig aktuellt för vår del. Kostnad middag: Ca 700 kr/pers (mat och dryck samt kaffe med avec). Tillkommer: Lokalhyra om ni är färre än 100. Prata med dem!

    Intentias festlokal. Ligger nära torson. Intentia har oxå jättefräck lokal, glas på alla sidor runt och jättehögt i tack - glas hela vägen upp och fantastisk utsikt över malmö på alla håll!

    Turning Torso är faktiskt inte ett bostadshus i första hand. Så det så, jag var där på invigningen och större delen av byggnaden är inte bostäder. Man kan hyra lokal där. Har varit på fest där de som hade festen fick hyra trots att de inte bodde där. Priserna är rätt saftiga dock, typ 20 lax för ett halvt våningsplan och närmare 50 för ett helt våningsplan.

    Henrikks bar o restaurang i Höllviken.. supermysig lokal med havsutsikt o solnedgång.. var på bröllop där förra sommaren o det var mycket bra!

    Smygehus www.smygehus.se/ . Jag har hört andra säga att det är fint. Det ligger väldigt nära vattnet, och jag tycker att det ser ut på bilderna från restaurangen som att det är havsutsikt.

    Klitterhus www.klitterhus.com Ligger PÅ sanddynorna med magisk utsikt över strand och hav.

    Örenäs slott i Glumslöv utanför Landskrona ligger vackert med underbar havsutsikt. Tror dock inte man får ta med egen dricka där eftersom det är en restaurang. Örenäs är också fint! Framör allt omgivningen. Ligger ovanför Helsingborg, precis vid havet. Verkligen jättevackert. Lokalhyran ligger på 1500:- och då får vi hela överväningen på slottet med stor stenbalkong ut mot havet. Stora salen tar ca: 100 personer men kan också delas av. Kuvert priset ligger på lite over 300:- kr/pers for 3-rätters och ett drink paket med ca 5 glas vin och avec skulle hamna på ca 300-: per/pers.

    Rydebäcks golfklubb. Huset med restaurangen ligger precis invid stranden och fullt av fönster. Vackert! Vet ej om man fick ha egen dricka med helt och hållet, men vi fick i alla fall egenkryddad snaps som brudgummen själv hade gjort. Och jag vet att de hade delvis fixat maten själva, viltkött osv.

    Sofiero slott

    Svaneholms slott. Mycket negativt. Men också lite bra.... De var mycket trevliga, kompetenta och området är fint. Svaneholm slott ha en festsal med plats för max 100 personer inklusive en separat bar och även ett mindre rum/sal för ett mindre bröllop.

    Barsebäcks Golfklubb

    Barsebäcks Bygdegård Tel. 046-77 61 95

    Ljunghusens Golfklubb

    Skabersjö gods Det ligger jättevackert och man tar med egen dricka och har catering. Kostar visserligen 10 000 kr att hyra, men totalpriset blir nog inte så farligt ändå. Det ligger utanför Malmö - på väg mot Oxie. Greve Thott som har slottet hyr ut magasinet för 10.000 kr. Då ingår endast bord och stolar. Man får själv ta dit all mat och dryck och serveringspersonal eller vad man nu vill ha. Vi tyckte att lokalen var jättecharmig och den ligger jättevackert. Dessvärre är den i tre våningar. Slottet är privat. Magasinet är ingen vacker byggnad. Det är precis som det låter, ett gammalt magasin med lågt i tak och bjälkar. Toa+kök på första våningen. En våning upp en stor sal där man dukar upp till maten. Ytterligare en våning upp där man tar kaffet och dansar. Där finns också en bar. Man måste ha dit catering och hyra allt porslin och dekoration. Sprit och vin tar man med sig, finns bar. Miljön är fantastisk, de hade satt upp ett runt tält utanför, där välkomst skål och nattmat intogs. Det bästa är att man kan fotograferas där så att gästerna hela tiden ser brudparet.

    Restaurang Årstiderna: Malmö. De tar ca 1000kr/kuvert, beroende på vad man väljer i deras meny.

    Trollenäs slott är otroligt vackert. Jag vet inget om deras mat (tror att de ska ha ett bra julbord), men jag vet att det finns möjlighet till övernattning där också. Trollenäs är superfint och vi funderade ett tag på att ha bröllopet där. Men när jag ringde verkade de måttligt intresserade. De sa dock att de skulle skicka info, men det gjorde de aldrig.

    Casino Cosmopol. De har en stor balsal med scen om man vill ha det eller så kan man ha lokalerna på den sidan som den stora terrassen är på. Här kan du själv välja hur stor lokalen skall vara. Den är uppdelad i flera smårum som går att öppna upp. Den kan nästan bli lika stor som balsalen.
    Vi skall ha denna del med fördrink och samling på terrassen. Här är mycket mysigt och det är centralt. Du har hela Kungsparken/Slottsparken intill. Vi kommer nog ta våra bröllopsfoto där.
    Personalen på Cosmopol är mycket angelägna att det ska bli bra. Vi fick till och med smaka på hela menyn med viner. De bjöd på det!

    Hantverksgården i Vellinge. Bra priser och trevlig personal. Kocken har varit med i OS. Mysig miljö och öppna för förslag. Rekommenderas!

    Kronovalls vinslott. Dyrt. www.petripumpa.se/index_slott.htm. Verkligen fint och trevlig och hjälpsam personal.

    Snogeholm slott. Har jag hört så mycket dåligt om.

    Bäckaskog slott är jättefint

    Söderslätts bygdegård, 2 km söder om Vellinge. Där fixar de mat (tre-rätters), lokal och serveringspersonal för ca 350 kr/person. Det enda man behöver ordna själv är dricka och tårta. Tyckte lokalen va lite sliten. Tel. 040-42 30 55

    Holmgårda loge 1 km norr om Vellinge, där får man ta med sig både mat och dryck. Där finns porslin mm och hyra, och är absolut inte dyrt. Kostnaden var 3000:- för själva bröllopsdagen, 1000:- för att få komma dit och duka dagen innan, samt 20:- kuvertet om du vill använda deras porslin.

    Rådhus källaren Malmö

    St Markus Vinkällare Malmö. Detta stället är helt fantastiskt. Visserligen inte det billigaste, men absolut det bästa!

    Borgstugan. Café med hembakat, galleri, konsthantverk i anslutning till Trollenäs slott. Café Borgstugan Trollenäs Slottspark Västra Strö 241 92 Eslöv 0413-54 50 50.

    Ribergsborgs kallbadhus i Malmö. Man fick tillgång till lokalen först vid 17-tiden (när caféet stängts) och först då kunde duka osv. Det gjorde det hela omöjligt trots att själva konceptet var rätt mysigt.

    Habo Gård. Ligger utanför, man stör ingen och man har ingen 'endingtime'. D vs musiken kan pågå hela natten. Lokalen är stor vilket gör att man kan ha ett hyfsat stort bröllop där. Lokalen är ganska sliten men det vägs upp av att det ligger avlägset. Annan sak som är positiv (tycker vi) är att man ordnar både mat och sprit själv.

    Druidorderns lokal i Malmö, på Västergatan. Kan nämna att den precis har blivit renoverad såg att någon uttryckte att delar av lokalen kändes lite sliten. Man får ta med egen mat och dryck till Druidorden samt finns porslin och glas att låna gratis. Det finns ett ordentligt kök på Druidorden. Druidorden kostar 3500:- + någon kuvertavgift som blev totalt 650:- tror om man var full sittning, dvs 80-85 personer. Gun på 040124480@telia.com eller ring på samma nummer. Hon brukar finnas på plats mån,ons,fredag.

    Borggården/Restaurang Wega inne på Malmö museums borggård. De har 2 restauranger båda är super fina. Maten är ganska billig + att vill ni ha drinkar i baren så är de bra med priser typ 25kr for ett glas vin,ca 35 för en drink. Borggården är den mysigaste höst/vinterlokal jag sett. Valv,massor med ljusstakar kolla deras hemsida,kostar inget att vara dar,ingen kostnad for personal,städning mm-bara mat.

    De dövas riksförbund hyr ut lokal i Malmö, vet att den tar 75 per. Där finns det mesta i lokalen till fest. Den ligger bakom stadshuset, den var dessutom väldigt billig. mdf.svenske@telia.com här är mailadressen. Det kostade 1600:- + 1000:- i deposition som man fick tillbaka när man städat.

    Motettens Folkets hus Limhamn för vårt bröllop, den är relativt stor och luftig. Kanon fint kök, och scen finns oxå i lokalen. Lokalen kostar 3500 och sen kostar porslinet 7 kr/kuvert. Lokalen ska bara grovstädas, allt annat tar dem hand om. Mat och dukning ect. får man stå för själv.. Nr dit är 040-211303

    Spegelsalen Hipp i Malmö. http://www.hipp.se/brollop.htm#

    Ringsjö Wärdshus. Ligger underbart fint vid Ringsjön. Man får inte ta med egen dricka, men det är betydligt billigare än Kronovall Slott. Ägarna är dessutom toppenmysiga.

    Kockums Fritid - men måste man ha deras mat (egen dricka är dock ok).

    Bosjökloster slott (slottet mitt i Ringsjön) och är verkligen jättenöjda med vårt val. Parken utanför slottet ner mot sjön är verkligen fantastisk så vi hoppas på fint väder så vi kan få några riktigt fina bilder.Personalen är också verkligen jättetrevliga och tillmötesgående. Välkommna att höra av Er till Bosjökloster Slottsförvaltning med frågor och önskemål.
    Tfn 0413-250 48 eller 0413-253 60. www.bosjokloster.se/restaurang/brollop.html

    Ravlunda Bränneri . Ligger vackert med utsikt över fälten. Den välbesökta museijärnvägen gränsar till tomten, och både Brösarps backar och Havängs strand ligger inom gångavstånd för den spänstige. Arrangerar fester för sällskap mellan 20 och 100 gäster. Kuvertavgiften blir ca 1000 kr/person för 50 gäster (exkl fri bar och tårta).

    Svabesholms gård. Jättefint och ägaren var supertrevlig. Relativt dyrt. www.svabesholmskungsgard.se/logi.htm

    Kronetorps Mölla i Burlöv. max 40pers.

    Bösmöllan. Ligger utanför Kävlinge. Det kostar 4 500 att hyra och då ingår porslin till 70 pers. De har ett jättefint kök med all utrustning som behövs. Vi valde Bösmöllan för vi tyckte om den rustika, lantliga känslan och jag kan tänka mig att det är underbart där på sommaren med all grönska och den underbara utsikten. www.bosamollan.se/ .

    Anno 1900 är väldigt bra och mysigt. Beror ju mycket på vad för stil och vilken matinriktning ni är ute efter

    Siriusorderns lokal. Mörk och sliten

  • Svar på tråden Den ultimata lokaltråden i Malmö, Skåne nr2
  • LottaLisa

    Jag var på en fest på Nötesjö Wärdshus för ett tag sedan det ligger inte långt från Skabersjö. Inte så stort men mysigt och trevlig personal. Man får nog inte ta med egen dryck, men ring och kolla

  • OXK

    På Nötesjö så kan man inte ta med sig egen dricka. Trevlig personal, fin lokal med fin omgivning. Priset per kuvert med tre-rätters middag hamnar nog runt 700-900 kr beroende på vad som dricks.

  • nikita

    Ett underbart ställe att ha sin fest på är Ingvar Strandhs blomsetskola i Oxie. Miljön är helt otrolig och dealen man får är mycket bra. Hade själv en bröllopsfest där i sommras och alla har kommenterat på att miljön var helt perfekt. Fördelen med stället är att man själv kan ordna catering och dryck.

    Hade själv catering från Annars, de gör mycket god mat och är trevliga att ha att göra med

  • Brud!

    Nu hittade jag det. Den kostar 10 000 sek att hyra. Sen måste man ju ha transport fram och tillbaka till Malmö så denna blir väldigt dyr för oss.

  • castanija

    Är det någon som vet hur man kan få tag på någon kontakt för holmgårda loge utanför vellinge?

    Tacksam för svar!

  • Hoffsan

    Vi har också valt Bosjökloster. Helt oslagbar miljö på sommaren! Dock så var vi o kollade innuti själva "feststallet" dagen efter ett annat bröllop och där var inte städat då så det såg ut som ett bombnedslag så intrycket blev inte det bästa.Jag hoppas man kan få det snyggt. Gillade inte "pinnastolarna" heller men Mats som har hand om det sa att det eventuellt skulle köpa in stolsöverdrag som man kunde hyra.

  • Diantus Antigua

    Var på Cosmopol idag på konsultatation, de är verkligen supergenerösa med ALLT där! Vi har preliminärbokat! Någon mer som ska ha bröllop där?

  • Chicita
    Nightrod skrev 2015-02-16 10:41:02 följande:

    WoW ytterligare en företagare som inte är läskunnig och dessutom lyckas dra upp en åtta år gammal tråd,.
    hur klarar ni er i vida världen till vardags.

    Anmäld
    Pst... det är bra om du tar bort företagsnamnet ur citatet, annars gör du också egentligen reklam för dom Flört
  • Tessiresan
    Jag var på bröllop på Moriskan förra året.  Moriska Paviljongens vackra lokaler kan jag verkligen rekommendera! Fint att det ligger så centralt men ändå undangömt mitt i folkets park i Malmö också! 
  • JonnaAndre

    Ulricedahlsgården Malmö. Toppen
    Vi ska vara där i sommar. 10.000kr i hyra och då ingår personal, städ, servering och porslin. Sen måste man använda deras catering, men egen dricka får tas med.

Svar på tråden Den ultimata lokaltråden i Malmö, Skåne nr2