• utan-s­ocker
    Äldre 12 Sep 02:25
    11724 visningar
    13 svar
    13
    11724

    Detta är så så så pinsamt =((

    Såhär e det, jag har träffat en helt underbar kille, jag gillar han väldigt mycket och jag vet att han gillar mig också... I alla fall, han har försökt att kyssa mej ett par gånger men jag har dragit mej undan för jag vet inte hur man kysser =( Jag är 18år gammal och aldrig kysst en kille. Hade en sträng katolsk uppfostran och har därför alltid hållt mej undan killar. Jag vet att det e svårt att förklara exakt hur man ska göra, men några tips eller liknande uppskattas JÄTTE mycket! Jag skämms så himla mycket över detta =(

  • Svar på tråden Detta är så så så pinsamt =((
  • France­s
    Äldre 12 Sep 06:55
    #0

    Skams inte!

    Kan inte pasta att min pojkvan kunde kyssas nar vi traffades, och han ar anda 28 ar gammal!!!! Han har heller typ aldrig haft nagra tjejer och var valdigt blyg ocksa.

    Detta tog jag som en utmaning och var glad ove att han forsokte overvinna sin radsla for att kyssa MIG! Det ar jag helt saker pa att killen ocksa kommer att tycka. Sag bara som det ar: jag ar inte sa van vid detta... och tycker det ar lite pinsamt. Be honom kyssa DIG, och lat honom 'leda', luta dig tillbaks sa ser du hur det ska kannas!

    En fingervisning ar att pussas, pussas... pussas! FOr det har du sakert gjort! Bara pussas utan tungor, sen kommer kyssandet nog helt av sig sjalv, lat honom visa forsta gangen hur man gor (han sticker dvs tungan in i DIN mun lite) - jag lovar det ar jattemysigt :) Stick in din tunga lite forsiktigt och dra tillbaka den igen, och varva med att pussas massor! Ett stort fel man kan gora nar man kysser varann for forsta gangen ar att man sticker in sin tunga for langt och for lange, sa den andrn kanner att han/hon masta andas ungefar :D Men jag lovar, detta kommer inte du att gora eftersom du ar blyg, och om du varvar lite kyssar med pussar sa ska du se att allt gar super :)

    Lycka till, jag hejar pa dig tjejen! Inte alls konstigt att inte ha kysst nagon nar man ar 18 ju...

  • pumpa
    Äldre 12 Sep 09:41
    #0

    Och ett annat tips:

    HA avslappnade läppar och avslappnad tunga.

    (nej inte som efter tandläkarbedövning)

    Utan bara mjuka läppar och glänta på munnen och möt hans tunga lite fjäderlätt bara.

    INTE som på film där de mer ser ut att bolla en melon mellan sina munhålor.

    jag hånglade en gång med en tjej som spände sin tunga innan hon pressade in den i munnen på mig. Obehagligt minsann. Det kändes som en papegojtunga.

    lycka till

  • tessid­eluxe
    Äldre 12 Sep 09:47
    #0

    Slappna bara av och tänk inte på något annat än hur det känns. Det har varit en första gång för alla människor och alla har klarat av det. Jag tror att det ligger lite nedärvt i vår genetiska kod hur man gör. Det kommer säkert att kännas naturligt när du väl har börjat.

    Men berätta gärna för din kille att du är ovan, det tycker jag låter som en bra idé. Om det är bra kille du hittat så kommer att han att bli smickrad och hjälpa dig.

    Lycka till!

  • NokGro­da
    Äldre 12 Sep 10:05
    #0

    folk börjar prata teknik här. visst är det bra om du slappnar av och är mjuk så här i början.. men alla kysser olika och varje förhållande har unika kyssar.

    pumpa gillar inte "papegojkyssar", men jag tycker nog att de här helt rätt ibland. ibland är det hårda kyssar som är the shit.

    så mitt tips är snarare att du bara ska hänge dig och inte tänka alls. kyssning kommer naturligt. man behöver inte lära sig. bara gör vad du känner för och dansa med hans tunga. följer båda varandra så behöver ingen känna att det blir konstigt.

  • Stjärn­a
    Äldre 12 Sep 10:11
    #0

    Alla människor kysser olika, därför är vi alla nybörjare när vi kysser nya människor!

    Tänk den tanken och låt den växa in. Ingen av mina pojkvänner har varit det minsta lika varandra.

  • Nickol­ina
    Äldre 12 Sep 16:46
    #0

    Jag håller med om att munnen skall vara mjuk och vifta inte med tungan utan låt den vara mjuk och utforskande. Sug lite lätt på hans underläpp låt tungan gå längs mungiporna och möt hans...man kan kyssa våldsamt men det är inte mysigt med stel mun eller elvisp tunga hur man än gör. det kommer ge sig naturligt det lovar jag

  • Lara23
    Äldre 12 Sep 23:59
    #0

    U go girl! Tänk inte alls på det, det e alltid nervöst 1:a gången!

  • drömbr­ud
    Äldre 24 Sep 20:18
    #0

    är i samma sittuation...:S
    Tack för tippsen alla...:)

  • Miisen
    Äldre 26 Sep 20:52
    #0

    Hm.. hade jag aldrig kysst nån innan skulle dessa tips bara göra mig förvirrad. Men jag lovar -det kommer, du behöver inte tänka så mycket. det är inte svårt, bara mysigt. Och skulle det av någon anledning kännas fel eller dumt är det ju bara att sluta.

  • strike­apose
    Äldre 28 Sep 00:46
    #0

    Som att äta mjukglass. Finns inget härligare. Mera hångel till folket.

  • Memma
    Äldre 28 Sep 11:14
    #0

    Oroa dig inte tjejen! Det är skitlätt!

    Bara man kommer ihåg att öppna munnen så brukar det lösa sig.

    Öppna munnen och gör som killen gör.

    Lycka till!

  • Äldre 2 Oct 12:45
    #0

    jag tycker du inte ska göra så mycket alls....eftersom du känner dig osäker försök att bara slappna av och låt honom kyssa dig. Du behöver väl inte kyssa tillbaks så mycket i början.

  • stefan­deluxe­1
    Äldre 28 Dec 11:41
    #13

    Hittade en sjukt bra hångelguide på nätet http://www.hurhånglarman.se

Svar på tråden Detta är så så så pinsamt =((