• SaraK

    Bahamas

    Undrar om det är någon som varit på ahamas, i Nassau, och vet ett bra och relativt billigt hotell? Flygresan ner är redan betalt så det jag behöver är ett dubbelrum i tio dagar! Någon?

  • Svar på tråden Bahamas
  • Mariana E

    jag har precis kommit hem från kryssning i karibien och måste säga att från det lilla jag så var det sådär. jag var både i gamla stan och den nyare delen. Den gamla är väldigt segrerad och skitig och sliten varav den nya är fräsch och lyxig. Själv blev jag lite besviken eftersom det låter lite speciellt när man säger att man ska till Bahamas, men kanske finns det andra ställen där förutom Nassau som är trevligare? Lycka till!!

  • Meddelande borttaget
  • Meddelande borttaget
  • mia164

    Jag är fruktansvärt sugen på att åka till Bahamas. Jag ska bara övertyga min blivande man först Flört. Jag råkade läsa bröllopstorgets artikel om Bahamas. Jag googlade fram bahamasresa.se (info/reklam) och www.vastindienspecialisten.se (charter).

    Jag blir alldeles till mig när jag ser alla paradisbilder och underbara öar!! Jag tror de bästa platserna är en bit bort från Nassua och huvudön new providence? Synd att flyget är så dyrt för det verkar som det finns hotell med okej prisnivå. Man kanske ska kombinera Bahamas med andra resmål i samma del av världen för att ut så mycket som möjligt av kostanden för att flyga över hela atlanten? Det fanns en del intressant om att gifta sig i Bahamas på bahamasresa.se.

    Är det någon som kan tipsa hur man lurar sin blivande man till Bahamas? Skrattande Hi hi

Svar på tråden Bahamas