Ersättning för Kesella?
Är det någon som har ett tips på en produkt man kan ersätta Kesellan med i saffransbullarna??
Är det någon som har ett tips på en produkt man kan ersätta Kesellan med i saffransbullarna??
Varför utesluter du inte kesellan el. liknande helt?...jag har aldrig använt nåt sånt i mina saffransbullar, och det funkar alldeles utmärkt!
du kan ersatta med cottage cheese (keso), det har jag gjort o0ch det brukar bli saftigt
Brukar inte de traditionella recepten vara med mjölk?
Om det är fettet du är rädd för med kesellan så kan du ju använda lättkesella istället.
Jag använder alltid kesella då det gör att bullarna håller sig saftiga mycket längre .
man kanske kan anvanda filmjolk istallet?
Jag andvänder mandelmassa i stället å det blir såå gott.Kramiz millan
mandelmassa brukar jag också ha ibland, men inte i degen - utan som fyllning.
raskan/millan:
har du mandelmassan i degen?
ja jag har mandelmassa i degen!!Smakar inte mandelmassa men jag kan garantera att bullarna inte blir torra!!!Kramiz millan
raskan:
Okej, det låter spännande .
mm hihi!! Jag river ner mandelmassan!!