Jag har ett på dubbelmarinerad oxfilet om det var det du menade.
Dubbelmarinerad oxfilé
För 6 pers
800 g oxfilé
Marinad 1:
2 msk sojasås
1 msk hoisinsås
1/2 tsk salt
2 msk olja
1 tsk socker
Blanda och lägg oxfilén i dubbla plastpåsar 2 dagar före festen. Låt stå i
kylen över natten.
Marinad 2:
1 dl vitvinsvinäger
1/2 dl vatten
2 dl olivolja
1 tsk salt
1 tsk socker
1/2 tsk grovmalen svartpeppar
1-2 finhackade vitlöksklyftor
1 kruka finhackad persilja
1/2 dl kapris
Dagen före festen: Sätt ugnen på 150'. Ta ut oxfilén och torka av den. Bryn
filen hastigt runt om. Ugnstek tills innertemperaturen är 55', ca 30 min.
Linda in den i aluminiumfolie och ställ in i kylen. Blanda samman marinad 2.
Skär filén i cm-tunna skivor. Lägg dem i en skål och häll över marinaden.
Täck med plastfolie och låt stå kallt. Tag fram innan servering, lägg upp
och skeda över marinaden. Klart
Lycka till! :)
ps var nog med att täcka med plastfolie så blir den mör och fin. Om du vill går det okså att ersätta lite av oljan med vatten.