Tips på förrätt att göra själv till 100 pers
Hej!
Har ni något tips på en enkel och god förrätt till bröllopsmiddag med ca 100 pers. Har endast ett begränsat kök.
Tack!
Hej!
Har ni något tips på en enkel och god förrätt till bröllopsmiddag med ca 100 pers. Har endast ett begränsat kök.
Tack!
Blanda ihop en stor sallad med ruccola, rostade pinje- eller valnötter, soltorkade tomater och hyvla över parmesan på varje portion.
Om du varvar rödlök, bifftomatskivor och mozzarellaskivor så blir det nog festligt och ganska enkelt att göra till många. Kan ju lugnt stå framme ett bra tag. Bäst blir det om ingredienserna får marinera innan de läggs ihop men det är inte så praktiskt. Kan tänka mig att det blir bra att istället droppa lite örtolja på och i en ring runt bakelsen.
Annars är ju melonkulor/båtar ihop med skinka ett säkert kort.
Lycka till.
Pate (Fisk/skladjur, Kyckling, Vegetarisk eller vad ni nu gillar)? Kan goras i ordning i forvag och sen bara skivas och laggas upp med lite sallad och nagon god kall sas.
Parmaskinka rullad kring honungsmelon med hyvlad parmesan och ruccola. Smask!
tapas! Goda korvar, skinkor, oliv, lite ost, lite bröd, nån inlagd grönsak...
Getostcheesecake med rökt lax,svenska tapas, skaldjurscocktail i glas, caesarsallad m.m
Hojta till om du behöver recept eller vill fråga något, jag är kock.
åh har du ngt bra recept på getostcheesecake eller höftar du???
Hej. Tack för alla tips! =)
Ja Paté är ju bra.
Vilka mer saker kan man göra en bra stund innan?
Melon och skinka, är det bara att linda in typ en båt?
Tacksam för recept på getaostcheesecake.
Kram
Vi ska iochförsig ha Italiensk Buff'e
Men direkt när gästerna sätter sig så står förrätten på assietten och det blir en rostad toast som vi stansat ut med ett pepparkakshjärtform och bara klickat på en rejäl sked med skagenröra och en citron klyfta och en fin dillvippa.
Kramisar
Barbados
Barbados:
Det var precis det vi tänkt ha från början, pepparkakshjärtform, skagen, citron.... =)
Men vi tänkte att det kan vara bökigt med toast. Hur gör ni? Hur många är ni? Hur rostar ni toasten?
Kram
Halloj!
Vi tänkte att vi steker formbrödet i stekpanna med lite olja och lite smör,för att få dem lite frasiga sedan stansar vi ut dom och lägger på skagen och tillbehör. Detta gjör vi på morgonen, sedan kan dessa st, de är lika goda senare på dagen.
Lycka till
Kramisar
Barbados
Getostcheesecake! Hur gör man det?
Är också mycket intressead av getostcheesecake... Agda ge oss receptet!