• Enna

    Tips på förrätt att göra själv till 100 pers

    Hej!

    Har ni något tips på en enkel och god förrätt till bröllopsmiddag med ca 100 pers. Har endast ett begränsat kök.

    Tack!

  • Svar på tråden Tips på förrätt att göra själv till 100 pers
  • Majsan80

    Blanda ihop en stor sallad med ruccola, rostade pinje- eller valnötter, soltorkade tomater och hyvla över parmesan på varje portion.

  • Bride in autumn

    Om du varvar rödlök, bifftomatskivor och mozzarellaskivor så blir det nog festligt och ganska enkelt att göra till många. Kan ju lugnt stå framme ett bra tag. Bäst blir det om ingredienserna får marinera innan de läggs ihop men det är inte så praktiskt. Kan tänka mig att det blir bra att istället droppa lite örtolja på och i en ring runt bakelsen.
    Annars är ju melonkulor/båtar ihop med skinka ett säkert kort.
    Lycka till.

  • Lara Croft

    Pate (Fisk/skladjur, Kyckling, Vegetarisk eller vad ni nu gillar)? Kan goras i ordning i forvag och sen bara skivas och laggas upp med lite sallad och nagon god kall sas.

  • guest

    Parmaskinka rullad kring honungsmelon med hyvlad parmesan och ruccola. Smask!

  • höst05

    tapas! Goda korvar, skinkor, oliv, lite ost, lite bröd, nån inlagd grönsak...

  • agda

    Getostcheesecake med rökt lax,svenska tapas, skaldjurscocktail i glas, caesarsallad m.m

    Hojta till om du behöver recept eller vill fråga något, jag är kock.

  • Johanna = en lat kock

    åh har du ngt bra recept på getostcheesecake eller höftar du???

  • Enna

    Hej. Tack för alla tips! =)
    Ja Paté är ju bra.
    Vilka mer saker kan man göra en bra stund innan?
    Melon och skinka, är det bara att linda in typ en båt?
    Tacksam för recept på getaostcheesecake.

    Kram

  • Barbados

    Vi ska iochförsig ha Italiensk Buff'e
    Men direkt när gästerna sätter sig så står förrätten på assietten och det blir en rostad toast som vi stansat ut med ett pepparkakshjärtform och bara klickat på en rejäl sked med skagenröra och en citron klyfta och en fin dillvippa.

    Kramisar
    Barbados

  • Enna

    Barbados:

    Det var precis det vi tänkt ha från början, pepparkakshjärtform, skagen, citron.... =)
    Men vi tänkte att det kan vara bökigt med toast. Hur gör ni? Hur många är ni? Hur rostar ni toasten?

    Kram

  • Barbados

    Halloj!
    Vi tänkte att vi steker formbrödet i stekpanna med lite olja och lite smör,för att få dem lite frasiga sedan stansar vi ut dom och lägger på skagen och tillbehör. Detta gjör vi på morgonen, sedan kan dessa st, de är lika goda senare på dagen.
    Lycka till
    Kramisar
    Barbados

  • guest

    Getostcheesecake! Hur gör man det?

  • Female

    Är också mycket intressead av getostcheesecake... Agda ge oss receptet!

Svar på tråden Tips på förrätt att göra själv till 100 pers