Lättaste sättet att färga marsipan är att lägga den i dubbla plastpåsar och göra ett eller flera hål i "klumpen". I hålen droppar man sedan karamellfärgen, ta lite åt gången, den färgar ganska starkt.
Sen är det bara att knåda "klumpen" i handen så att marsipanen blir genomfärgad, om man vill ha den starkare/mörkare i färgen tillsätter man mer karamellfärg och fortsätter knåda.
Håll ordentligt i påsarnas öppning, fläckar från karamellfärg kan vara svåra att få bort.
Vinröd karamellfärg har jag aldrig sett, men prova "Stockholms Eter- o. Essencefabrik AB" (www.essencefabriken.se), de har en mängd ovanliga färger såsom svart, blått, rosa och lila. Kanske kan en kombination av rosa och rött funka?
Har för mig att flaskorna kostar runt 20 kr, om man inte bor i närheten kan man skicka pengar och ett frankerat kuvert till dem så skickar de färgen på posten.
Lycka till!