• Mon 24 Apr 2023 22:11
  12738 visningar
  1 svar
  1
  12738

  Hur kan man lägga upp ett litet bröllop?

  Min sambo och jag har lite olika viljor när det kommer till bröllopet. Han vill helst ha det så litet som möjligt, med så få personer som möjligt, då han inte tycker om att stå i centrum samt har svårt för vilka han ska bjuda (han känner exempelvis att han måste bjuda sin släkt från Söderhamn, för annars kommer han få höra det sen). Jag vill ha ett litet större, så min tanke var att man håller själva vigseln liten och intim med närmsta familjen, för att sedan dra ihop en  fest med vännerna. Min sambo är dock som sagt osäker på gäster och sådant.
  Så jag undrar hur ni som haft små bröllop har lagt upp det? Och hur kan man kompromissa? För mig är det viktigt att det känns bra för oss båda, men som min sambo säger, "Det kommer nog inte finnas ett scenario där jag är helt nöjd och bekväm". Han får också dåligt samvete över att han känner sig negativ för han vet vad jag vill, vilket jag absolut inte vill att han ska ha!

 • Svar på tråden Hur kan man lägga upp ett litet bröllop?
 • Thu 4 May 2023 11:09
  #1

  Jag hade ett liknande problem, men orsaken var något annorlunda. Vi hade inte mycket pengar för att ordna ett stort bröllop, även om vi båda ville bjuda in många människor. Som tur var började jag ett halvår före bröllopet att börja spela och vid något tillfälle började det ge mig en hel del passiva inkomster. Jag läste mycket nyttig information på casinogamble.se/ . Det slutade med att det gick precis som vi ville. Vi hade tillräckligt med pengar för ett stort antal personer och vi var mycket nöjda. Många människor är roligt.

Svar på tråden Hur kan man lägga upp ett litet bröllop?