• Mon 27 Sep 2021 16:43
  34203 visningar
  2 svar
  2
  34203

  Bröllopsfotograf/Videograf. Erbjudande, först till kvarn!

  Hej, restriktionerna har lättat på sig och samhället börjar komma tillbaka till det normala. Något som alla vi i mediabranschen glädjes något extra över. Nu vill vi boka upp oss igen, ut och dokumentera bröllop och vad passar då bättre än ett erbjudande. Men bara för dem snabbaste!

  Vi är The Golden Parrot, ett kreativt produktionsbolag med studio i Uppsala. Vi är ett litet team på 5 personer som jobbar med allt från ljud och musik till film, foto och design. Vi fotograferar och filmar bröllop och det har vi gjort på många platser runt om i Sverige.  Vår största styrka är nog att vi aldrig jobbar ensamma. I ett team kan vi alltid dela upp arbetet mellan oss och erbjuda kunden så mycket mer, snabbare och bättre. Att kunna vara på två platser samtidigt brukar vara en bra egenskap att ha på ett bröllop.

  Vi ser också en vikt i att göra valet av fotograf enkelt och smidigt för våra klienter. Dem allra flesta fotografer har ett vackert portfolio med deras bästa bilder men det säger inte så mycket om hur kundupplevelsen har varit. Vi tror på transparens, därför ingår allt vad vi erbjuder i våra paketpriser. Inga dolda kostnader och resa ingår inom hela Sverige. 

  Med allt det sagt så kan jag inget annat än hänvisa er till våran hemsida, där hittar ni all vidare information samt vårt bokningsformulär. Passa på för erbjudandet gäller bara de fem första bokningarna som kommer in och det är en chans att tjäna in upp till 3000kr!

  https://sv.thegoldenparrot.se/weddings

  Mobil, 0735152713

  Mvh, David på The Golden Parrot

 • Svar på tråden Bröllopsfotograf/Videograf. Erbjudande, först till kvarn!
 • Sun 10 Oct 2021 13:26
  #1

  Tack för alla svar, nu har vi två platser kvar och sen kommer vi att höja priserna. Passa på! 

 • Sun 17 Oct 2021 18:15
  #2

  1 plats kvar :)

Svar på tråden Bröllopsfotograf/Videograf. Erbjudande, först till kvarn!
Logga in
Bli medlem