• Corona-bröllop 2021

  Lör 9 jan 15:44 Läst 2492 gånger Totalt 4 svar
  Lör 9 jan 15:44

  Hej.

  Nu när nya pandemilagen startar den 10 januari, och ni planerat bröllop i sommar 2021.

  Hur kommer ni göra?

  Vi har bokat lokal för ca 40-45 gäster, med mat, dryck, servering mm. Vi har dock ej skickat ut inbjudningskort ännu. Detta är ju jättesvårt. Man vill ju ha sin familj med (eller vi vill det i alla fall, det kan ju vara olika). Och gärna de närmaste vännerna med.

  Hur går era tankar?

  Orolig blivande brud.

 • Lör 9 jan 17:07 #1

  Vi har också bokat in sensommar -21 och tänker köra. 
  Då är Sverige vaccinerat och vi kommer också ha samma låga smitta som i somras. Bra att ligga under 50 personer!

 • Tis 12 jan 20:15 #2

  Fast jag är lite orolig, om lagen ff är kvar då så blir man ju skyldig till lagbrott. Och de som står för lokalen måste ju säga nej typ...????????

 • Ons 13 jan 08:57 #3

  Hej!

  Har också bokat till sommaren. Vi har bestämt oss för att köra på som om det kommer bli av, och sedan tar vi ställning senare i vår beroende på hur läget ser ut då. Tänker att vi bestämma i april om festen ska ställas in, bara hållas för några få eller om den kan bli av i full skala. 

  Ja lagen som ger regeringen möjlighet att begränsa antalet deltagare gäller till och med september, så risken finns ju såklart att det blir restriktioner med kort varsel. Vi hoppas att det blir av för oss alla, i någon form i alla fall :) 

 • Ons 13 jan 10:24 #4

  Där vi hyrt säger dom att vi ska ha is i magen. Vi har hyrt Statt festvåning. Som läget är nu så får de ta emot stora sällskap, max 4 vid varje bord, inget mingel och ingen alkohol efter 20.00 (det kan ju ändras tillbaka till kl 22.00 nu I januari, men förmodligen inte).

  Så just nu känns det ju inte så kul.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll