• Sön 1 nov 2020 17:36
  25303 visningar
  0 svar
  0
  25303

  Mitt ex och vårt barn

  Hon stack och tog barnet med sig. Hon anklagade mig för otrohet,sen efter ett tag blev det "försök" till otrohet(?). Ungen var bara 2 månader gammal när hon stack...

  Efter ett tag började vi umgås,hon sov över naken hos mig,jag visade mkt med henne. Hon gillade det. Inget sex dock.

  Efter att ha hållit på så 2 månader så ville hon plötsligt ha sex. Vi hade sex. Förutom det så gav hon mig presenter,middagar,fika osv. Tiden gick och till slut flyttade hon till egen lght. Jag fick nyckel direkt. Jag fyllde år och fick presenter med hjärtan på.

  Tiden gick och hon var iväg och handlade,jag fick present. När hon kommit hem skickar hon en bild på en dildo. "Jag ville ge den till dig men glömde det" skrev hon. Jag bara???

  Aha! Hon vill JAG ska använda den på henne! Efter några dagar sa jag till henne att ta med dildon och komma till mig. Hon svarade "jag ville det då men inte nu".

  Ytterligare tid gick,jag ställde upp på allt. Fixade i hennes hem,barnvakt,bvc,hennes bil ja allt. En kväll bjöd hon på ost,kex och vin,hon ville jag skulle sova över. Hon låg näck. Inget hände men jag blev förvirrad...nästa dag ville hon ut och äta,leka med barnet,fika osv. Kvällen kom och hon ville jag skulle sova över igen(?)förvirring! Jag ordnade vv med barnet och ibland överraskade jag henne på min barnvecka,något hon gillade och jag hade ju nyckel.

  Åkte dit,gick in. Gick till hennes sovrum som jag brukade. Därinne red hon av en kille.

  Hon kom ut i köket. "Jag gör vad jag vill,jag är singel och barnfri!!" sa hon. "Han" är INGET seriöst,bara sex sa hon. Hon älskade sex med mig men det skulle komplicera saker för vårt barn,fortsatte hon(??!!)

  Hon var oxå så rädd att hon skulle se mig med någon annan(??) Hon hade "mått så dåligt efter separationen" fortsatte hon.

  Där tog vårt umgänge slut. Jag blockade henne överallt utom på vanlig mobil.

  Hon är förbannad och jag förstår inte varför.

  Jag är så förbannad och känner mig så sviken!!

  Jag kom på dom för strax över en månad sen och vi har inte setts eller pratat sedan dess.

  Vad händer nu? Vrf är hon så arg?

Svar på tråden Mitt ex och vårt barn
Logga in
Bli medlem