• Mån 13 jul 2020 11:22
  13758 visningar
  3 svar
  +1
  3
  13758

  Violinist Halmstad

  Hej, jag och killen ska gifta oss 2021 och börjar nu söka efter violinister som är bra som kan spela under vår vigsel. Vigseln kommer vara utanför Halmstad i Kvibille och har ingen aning om vart jag ska leta.
  Är tacksam om någon har lite tips! :) Har en tight budget så är glad om det finns en uppskattning på vad det kan kosta med, känner mig helt lost..

 • Svar på tråden Violinist Halmstad
 • Mån 13 jul 2020 17:35
  #1

  Hej! Jag hjälper dig gärna att hitta violinister till vigseln! ????Jag håller på och startar en musiktjänst för just personer som vill kunna hitta och jämföra bra livemusik till bröllop och fester. Jag känner faktiskt till några violinister och kan skicka förslag med tillhörande pris om du vill. Så ställer jag gärna några frågor till dig om vad du tycker är viktigast när du bokar musik etc som tack.????
  Maila mig om du är intresserad: annamatildahagstrom@gmail.com och lycka till oavsett!
  Matilda


   
 • Mån 13 jul 2020 22:19
  #2

  Åh tack! Hör av mig! :D

 • Tis 21 jul 2020 14:19
  #3

  Hej! 


  Jag är violinist bosatt i Göteborg och med stor erfarenhet av att spela på just vigslar. Jag jobbar just nu på att sätta ihop en egen hemsida men kan gärna maila över lite mer information om mig, vad jag gör och någon videosnutt på när jag spelar samt pris om intresse finns!


  Jag är klassiskt skolad sedan 3 års ålder men spelar alla olika typer av genrer. Mycket akustiska versioner av populära låtar och visor. Jag spelar även gitarr, piano och sjunger, och har ett brett kontaktnät med andra musiker om ni skulle vilja ha en duo eller trio (eller fler) till er vigsel.


  Hör gärna av dig så kan jag berätta mer Glad


  Hälsningar Maria

Svar på tråden Violinist Halmstad
Logga in
Bli medlem