• Fri 10 Jul 2020 09:54
  5951 visningar
  1 svar
  1
  5951

  Hobbyfotograf/Fotograf till bröllop på Hållö/Smögen

  Hej!

  Vi söker en fotograf/hobbyfotograf till vårt lilla bröllop <50 gäster på Hållö, Smögen den 15 Augusti som kan fota från ca kl 14-19, ungefär 5 timmar till ett bra pris.

  Känner någon till en bra hobbyfotograf i området alternativt i Uddevalla, Stenungsund eller Göteborg som kan tänka sig åka en bit?

  Christian & Amanda

 • Svar på tråden Hobbyfotograf/Fotograf till bröllop på Hållö/Smögen
 • Fri 10 Jul 2020 16:41
  #1

  Jag visste aldrig att jag kunde få bra och tillförlitliga stavhjul på nätet som verkligen kan hjälpa människor som jag som behövde hjälp med en relation. Jag skilde mig från min pojkvän när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så föröden och hjärtbruten. Jag var inte mig själv längre förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som hette Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag och kontaktade senare honom och han sa att han kommer att få en kärleksförberedelse förberedd för mig att få min pojkvän tillbaka till mig. Efter att ha gjort det nödvändiga gjorde jag allt som han instruerade och till min största överraskning fick jag ett samtal från min pojkvän att han kommer hem och han var ledsen för allt han fick mig att gå igenom. Resultatet var framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av alla slag av honom. Du kan maila honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för brådskande svar, skriv honom på hans WhatsApp-linje +234902018697

Svar på tråden Hobbyfotograf/Fotograf till bröllop på Hållö/Smögen
Logga in
Bli medlem