• Mysig plats för liten vigsel i Sverige?

  Sön 17 maj 2020 13:05 Läst 7670 gånger Totalt 3 svar
  Sön 17 maj 2020 13:05

  Hej alla!

  Jag har precis hittat hit, så detta är mitt första inlägg. Hoppas på lite tips och tankar!

  Vi ska gifta oss borgerligt i sommar, men behöver tips om en mysig plats att göra det på. Helst i Västra Götaland eller Bohuslän, men Halland eller Skåne funkar också alldeles utmärkt.

  Vi blir bara fem personer; vi två och hans två söner och min dotter (de är i princip vuxna). Vi vill gärna kunna äta lite gott i närheten efter. Gärna också övernatta, men det är inget måste.

  Alla tips och idéer är välkomna! Vi vill ha en mysig dag, lugn och trivsam.

  Stort tack på förhand! :)

 • Tis 19 maj 2020 14:40 #1

  Hej!

  Gjorde precis också mitt första inlägg och letar efter precis samma sak som du i Bohuslän och vi blir också ca 5!

 • Fre 26 jun 2020 12:13 #2

  Kallbadhuset i Malmö är ju underbart. Fin brygga för foton också. Har för mig Cardigans sångerskan gifte sig där.

 • Fre 10 jul 2020 16:42 #3

  Jag visste aldrig att jag kunde få bra och tillförlitliga stavhjul på nätet som verkligen kan hjälpa människor som jag som behövde hjälp med en relation. Jag skilde mig från min pojkvän när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så föröden och hjärtbruten. Jag var inte mig själv längre förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som hette Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag och kontaktade senare honom och han sa att han kommer att få en kärleksförberedelse förberedd för mig att få min pojkvän tillbaka till mig. Efter att ha gjort det nödvändiga gjorde jag allt som han instruerade och till min största överraskning fick jag ett samtal från min pojkvän att han kommer hem och han var ledsen för allt han fick mig att gå igenom. Resultatet var framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av alla slag av honom. Du kan maila honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för brådskande svar, skriv honom på hans WhatsApp-linje +234902018697

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll