• Smita iväg

  Fre 14 feb 2020 18:42 Läst 7612 gånger Totalt 4 svar
  Fre 14 feb 2020 18:42

  Hej! Jag och min sambo har funderat fram och tillbaka och kommit fram till att smita iväg & gifta sig. Antingen med ett par vänner eller bara själva, göra som en hemlig grej mellan oss.

  Men skulle behöva få lite tips / råd.

  Något finns ställe i Sverige att åka en weekend och gifta sig där& och om ni har erfarenhet av att smita iväg o gifta sig. Vad ska man tänka på, när på året? Behöver höra allt allt allt!!

 • Fre 14 feb 2020 20:23 #1

  Puff

 • Lör 15 feb 2020 13:30 #2

  Någon ??

 • Tor 20 feb 2020 22:07 #3

  Blommenhof hotell, ligger strax utanför Nyköping

  Jätte mysigt o fin miljö att gifta sig på

 • Fre 21 feb 2020 04:29 #4
  Hej alla, mitt namn är Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO i Karnataka Temple har gjort, eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i ungefär 11 år nu, det kom till en punkt när min man började att agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, kändes som slut allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
  Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som fybroid, astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
  Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
  Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.
   
   
  WhatsApp: +37258031247
   
  Viber: +2347066853060
   
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll