• Fotograf jönköping

  Ons 5 feb 19:11 Läst 2937 gånger Totalt 5 svar
  Ons 5 feb 19:11

  Hej,

  Vi skall gifta den 19september och letar efter en duktig fotograf.

  vi ska ha en borglig vigsel utomhus så vigseln är rätt kort. Sen tänkte vi att vi vill ha lite finare bilder tillsammans i naturen. Vi siktar med att vara i stadsparken i jönköping annars relativt centralt i jönköping

 • Sön 9 feb 07:55 #1
  Hej alla, jag heter Aisha och jag är här ute för att vittna om BABA NOSA UGO: s goda verk från Karnataka Temple för att min lycka återställs, jag har varit gift i ungefär 11 år nu, det kom till en punkt när min man började agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, jag kändes som att avsluta det Allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
  Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
  Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
  Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.
   
   
  WhatsApp: +37258031247
   
 • Tor 19 mar 00:29 #2

  Hej!

  Stort grattis till er! ????

  Jag är en glad amatörfotograf som har ett brinnande intresse för fotografi!

  Du hittar mig på Instagram och Facebook med namnet photo by kenneth cardell.

  Har även en hemsida: https://photobykc.pb.online/

  Anser du att jag skulle kunna vara aktuell för er så hör gärna av er.

  //Kenneth

 • Tor 16 apr 15:05 #3

  Hej! Letar ni fortfarande efter en fotograf? Jag är tillgänglig. Ni hittar mina bilder på www.bynphotography.com. Är heller inte jättedyr i pris. Hör av er om det är intressant!

 • Ons 6 maj 10:32 #4

  Kanske har ni redan hittat er bröllopsfotograf vid det här laget. Annars finns jag i Jönköping! Vill ni se mer av mig så finns jag på @medlustochfagring på Instagram och fler av mina bilder hittar ni i min portfolio: hannabogren.pixieset.com/hannasportfolio/

  Hör gärna av er om ni har frågor eller vill veta mer!

 • Lör 9 maj 11:11 #5

  Stort grattis till er!


  Jag utgår från Stockholm men reser dit kärleken finns. 


   


  Bröllopspaket till ett förmånligt pris. 


   


  Varmt välkommen att kontakta mig!


   


  rihopaasphoto.com/

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll