• Rabatt på bröllop i juni/juli 2020!

  Ons 5 feb 10:25 Läst 1474 gånger Totalt 1 svar
  Ons 5 feb 10:25

  Hej!

  För att boka upp de sista datumen under sommaren erbjuder jag just nu en rabatt på 20% på alla bröllop i juni och första veckan i juli 2020! 

  Det innebär alltså att priserna ligger på: 
  Bröllop Liten: 8 000 SEK (ordinarie pris 10 00 SEK)
  Bröllop Stor: 14 400 (ordinarie pris 18 000 SEK)

  Jag utgår från Stockholm och skulle beskriva min stil som jordnära. Om det låter intressant kan du kika på mina bilder här: https://sofiawilhelminaphotography.mypixieset.com/

  .. och sedan kontakta mig på mustaniemi.sofia@gmail.com eller via kontaktformuläret på hemsidan :) 

  Med vänlig hälsning, 
  Sofia Wilhelmina

 • Ons 5 feb 21:15 #1
  Hej alla, jag heter Aisha och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO från templet i Karnataka har för att min lycka återställs, jag har varit gift i ungefär 11 år nu, det kom till en punkt när min man började agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, jag kändes som att avsluta det Allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
  Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
  Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
  Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag förväntade mig aldrig ett så bra andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.
  WhatsApp: +37258031247
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll