• Anonym (Anony­mm)
  Wed 18 Sep 2019 20:36
  27389 visningar
  1 svar
  1
  27389

  Min sambo blev inte bjuden-bjuda tillbaka?

  Hej, i somras gifte sig en av mina nära vänner (jag var en av tio på möhippa, det var ett stort bröllop). Min sambo blev inte bjuden (har varit sambo i 2 år). I vårt tjejgäng är jag den enda med sambo men övriga bröllopsgäster hade alla med sig respektive och sambo. Nu ska jag gifta mig nästa sommar, måste jag bjuda hennes man? Varken jag eller min fästman känner för det eftersom han inte blev bjuden. Jag tycker man bjuder etablerade par (både sambo och gifta) men tog illa upp så inte så sugen på att bjuda honom...

  Tack för era råd!

 • Svar på tråden Min sambo blev inte bjuden-bjuda tillbaka?
 • Sun 29 Sep 2019 19:56
  #1
  +1

  Om det bara gäller den ena personen och alla andra får sina (etablerade) partners inbjudna, så tycker jag att ni ska bjuda honom trots att ni är sura. Jag förstår att ni är upprörda, jag har varit i en liknande situation och sympatiserar helt, men det hjälper inte att vara småsint. Var istället en bättre person och bjud båda, det är klyschigt men två fel blir inte ett rätt.

  Andra alternativet är väl att inte bjuda någon av dem. Om ni inte riktigt umgås och ni egentligen inte bryr er om de skulle ta illa upp, så bjud dem bara inte. Men det går inte att "ge igen" och liksom förvänta sig ett fortsatt sunt kompisförhållande. 

Svar på tråden Min sambo blev inte bjuden-bjuda tillbaka?
Logga in
Bli medlem