• Lör 24 aug 2019 20:24
  13263 visningar
  4 svar
  +1
  4
  13263

  Vigselring.

  Var hittade du/ni era vigselringar?

  Måste man ha lika? Sambon vill ha guld o jag vill ha i rosegold.

 • Svar på tråden Vigselring.
 • Tis 7 apr 2020 23:12
  #1

  Chanti

 • Fre 26 jun 2020 12:17
  #2

  Läste online både om förlovningsringar och om vigselringar. Till sist beslutade vi oss för att anlita en lokal smed som gjorde unika ringar. Ganska enkla men ändå helt personliga.

 • Fre 10 jul 2020 16:42
  #3

  Jag visste aldrig att jag kunde få bra och tillförlitliga stavhjul på nätet som verkligen kan hjälpa människor som jag som behövde hjälp med en relation. Jag skilde mig från min pojkvän när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så föröden och hjärtbruten. Jag var inte mig själv längre förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som hette Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag och kontaktade senare honom och han sa att han kommer att få en kärleksförberedelse förberedd för mig att få min pojkvän tillbaka till mig. Efter att ha gjort det nödvändiga gjorde jag allt som han instruerade och till min största överraskning fick jag ett samtal från min pojkvän att han kommer hem och han var ledsen för allt han fick mig att gå igenom. Resultatet var framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av alla slag av honom. Du kan maila honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för brådskande svar, skriv honom på hans WhatsApp-linje +234902018697

 • Fre 28 jan 08:41
  #4
  +1
  De tycker jag verkligen inte! Ringen är en symbol för er kärlek och det betyder inte att de måste se exakt lika ut! Det som betyder något är ju symboliken kring ringen oss dess betydelse. 

  Jag och sambon ( numera min man ) beställde guld och rosé från kronanguld.se och det är inte någon som har haft en åsikt kring detta. 

  Lycka till och gör era egna val!
Svar på tråden Vigselring.
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.