• Fri 27 Jul 2018 15:40
  4553 visningar
  0 svar
  0
  4553

  HJÄLP! P-pillerstopp, oskyddat sex, grav.tecken?!

  Tack på förhand till er som klickat er in och förhoppningsvis har nåt hjälpsamt svar att bidra med :D För att göra en lång historia kort!!!!!

  -Började med p-piller i maj, åt de utan att släppa fram maj-mensen och juni-mensen

  -Fick mellanblödningar i slutet av juni men fortsatte äta ppillrena

  -Uppsökte en gynekolog i samband m andra problem som sa att jag skulle sluta då slemhinnan (tror jag) ville ut

  -Mellanblödningarna varade i ca en vecka, lite mer kanske, men fortsatte äta ppillrena under den tiden

  -2/7, slutade äta p-piller och fortsatte blöda som vanligt varpå slemhinnan kom ut (oklart om detta var ppillermens eller riktig mens)

  -Blödningen avtog ca 6/7

  ???? NU TILL MINA FRÅGETECKEN KRING ETT EVENTUELLT PYRE I MAGEN! ????

  - Har haft oskyddat sex där killen kommit i mig under blödningen och även efter detta, d.v.s x antal gånger om dagen ibland/i veckan sedan den 2/7

  - Har 0 koll på om min ägglossning kommit igång eller när min mens borde komma då allt krånglades till av ppillrena och mellanblödningen

  - Har inte haft några typiska hängbro-äggvite-flytningar men har haft väldigt mycket flytningar som ibland varit kritvita och krämaktiga men oftast vattniga och rinniga (vid flera tillfällen när jag ex haft kjol på mig så har jag känt hur det runnit ner eller nästintill sprutat ner mot låren..!! Och varit väldigt blött i trosan till och från) Detta skedde främst förra och förförra veckan.

  - 16/7: satt i bilen och kände plötsligt ett EXTREMT STARKT HUGG där nere/i ena äggstocken, kommer ej ihåg. Gick på toa 10 min senare och när jag torkade mig var det lite rosa på pappret, antingen bara rosa eller i en flytning, kommer ej ihåg. Fortgick ej utan skedde bara då - kan det vara en ev nidblödning? Det var någon enstaka droppe, ej mycket.

  - Har ej lagt märke till något särskilt förutom att jag ibland kunnat känna mig öm där nere, inombords.. Till och från har jag kunnat känna vag molvärk som dock gått över, annars inget annat.

  - De senaste 2 dagarna eller iaf igår (26/7) har jag känt ?mensvärk? med molvärk i tjejmagen och äggstockarna som varade ca hela dagen. Även huvudvärk men har ont i halsen, kanske pga att jag håller på att bli sjuk.

  - Även illamående någon dag då och då, främst igår som endast gått över när jag ätit. Har kunnat äta stora portioner utan att bli för mätt medan jag ibland blir mätt på en halv portion.

  - Kan annars alltid småknapra på kex, chips osv men nu känner jag inget sug alls utan vill bara ha riktig mat. Även sötsaker, bullar, glass, kakor, bakelser etc går bort, känner inget sug alls vilket jag brukar göra när jag ska ha mens.

  - Idag (27/7) har jag än så länge inte haft någon mensvärk alls, mår som vanligt utan symptom.

  Vad jag undrar är...

  Kan jag vara gravid?

  Kan ÄL komma igång så fort? Speciellt utan typiska ÄL-flytningar? (Som jag dock vet att alla ej behöver ha)

  Lät min rosa prick som en nidblödning?

  Stämmer allt tidsmässigt?

  OCH: när kan jag ta ett gravtest????

Svar på tråden HJÄLP! P-pillerstopp, oskyddat sex, grav.tecken?!
Logga in
Bli medlem