• Sön 24 dec 2017 19:34
  14860 visningar
  2 svar
  2
  14860

  Underhållnming på Bröllopet

  Hej på er,

  Vi gifter oss i Augusti 2018 och funderar högt och lågt kring detta med Aktiviteter och Underhållning på bröllopet. Programmet ser ut som så att gästerna anländer till Festlokalen runt 17-tiden varpå vi anländer först 1,5 - 2 timmar senare.

  Vår tanke är att underhålla våra gäster medan de väntar, det kommer naturligtvis finnas en massa förfriskningar och vid gott väder så även en del aktiviteter i form av tipspromenad, kubb, etc, etc. Men våra tankar har även gått till att eventuellt ha en trollkarl på plats eller någon annan form av underhållning. Men samtidigt vill vi i så fall även ha en större show lite senare på kvällen. Men vi vet inte om trollkarl är bra eller om vi ska tänka om helt. Tankarna har även gått till DJ, Solist, liveband eller liknande.

  Vi behöver hjälp. Hur ska vi tänka? Gillar människor trollkarlar som showar och trixar eller är det mer populärt med andra aktiviteter/underhållning? Hur gjorde ni/Hur ska ni göra på ert bröllop.

  Bröllopet äger rum mellan Enköping och Västerås 18 Augusti. Tips mottages med öppna armar :)

 • Svar på tråden Underhållnming på Bröllopet
 • Lör 17 feb 2018 17:43
  #1

  Jag var på ett bröllop där de hade en eldshow med två "eldslukare".
  Det var häftigt och uppskattat!

  Nåt att äta är nog bra. Snittar eller likn. Många blir nog hungriga om ni inte ska ha middag förrän 19-20-tiden...? Tänk på att middagen kommer nog dröja ytterligare för när ni kommer vill alla hälsa och gratta osv. 

  Annars är det trevligt med en/två trubadurer som underhåller gästerna. Antingen i "pausen" där eller efter middagen.

 • Lör 10 mar 2018 14:27
  #2

  Lägg fram gästbok tills gästerna kommer, och uppmana till att de även skriver ett par rader om hur de känner er - gärna stor bok där det blir ca 4 personer/par per sida, så tar det ett tag innan alla har hunnit skriva i den.

  Fotobås /-vägg, etc? På så vis kan gästerna även roa sig med denna innan festen, och ni får även många bilder.
  (Jag funderar på att ha en polaroidkamera på vår bröllop, framför en fotovägg eller liknande, som de får klistra in i ovan nämnda bok, så har man alltid en fin bild på de tillsammans med hur de känner oss, brudparet.

Svar på tråden Underhållnming på Bröllopet
Logga in
Bli medlem